De manier waarop veel mensen denken van een bootvakantie is lui glijden langs een kanaal of de Norfolk Broads of een van de andere waterwegen van Groot-Brittannië op een heerlijke zomerdag. Er is zoveel meer aan Boating Holidays in Groot-Brittannië. Ten eerste – het is een fantastische manier voor het hele gezin om het platteland (en misschien elkaar) vanuit een heel nieuw perspectief te zien. Reizen op een boot vertraagt het tempo van het leven en biedt ontspanning en een echte ontsnapping uit de stress van het dagelijks leven.

Word wakker met het geluid van vogels, bewonder de natuur in al haar glorie terwijl ze zich laat zien op de waterwegen en het aangrenzende platteland. Rond elke bocht zijn bezienswaardigheden nieuwe meest stedelingen. Stap van de boot en betreed een wereld om te voet of met de fiets te verkennen. Ontdek natuurgebieden vol met wilde dieren en laat je verrassen hoe gemakkelijk ze vanaf de waterwegen toegankelijk zijn.

Doe rustig aan. Reis zo ver als je wilt, stop waar en wanneer je wilt, ontdek wat je wilt. Het is uw vakantie, geen tijdschema’s of routines en aangezien de maximumsnelheid op de meeste waterwegen 4-6 mph is, is er geen haast om te komen waar je naartoe gaat. Laat de wereld zo achter u zo veel of zo weinig als je wilt – glijden langs de steden en dorpen of stop om te verkennen – uw keuze!

Waterkant eetgelegenheden en watergaten zijn slechts een stap verwijderd. Leg de boot aan en stap aan wal voor een verleidelijke keuze die op u wacht om te ontdekken.

Nogmaals, gewoon moor en je bent er! Vaak op loopafstand, uw ligplaats is het startpunt voor het verkennen van dorpen, steden en zelfs steden langs de waterwegen van Groot-Brittannië. Kastelen, musea, winkels, kathedralen, restaurants, nachtleven en nog veel meer wachten gewoon tot je aan land komt.