Zeilschip Le Ponant, het iconische driemaster zeilschip van Ponant, ondergaat een transformatie voordat zij weer in de vaart gaat komen. Volledig gerenoveerd met een geavanceerd nieuw ontwerp en nieuwe inrichting door studio Jean-Philippe Nuel:

Boekingen voor zomer 2022 nu geopend

Vanaf juni 2022 vaart het legendarische zeilschip voor slechts 32 gasten weer uit met op maat gemaakte routes buiten de gebaande wegen in Griekenland en Kroatië. De verkoop is nu geopend voor 20 afvaarten en 3 nieuwe routes.

Op het programma staan ​​exclusieve aanloophavens en sportieve activiteiten, waaronder kajakken met glazen bodem, snorkelen, stand-up paddleboarding, fietsen en wandelen.

 

Ontdek de afvaarten van Le Ponant

De route die Le Ponant het meest zal varen is een 8-daage route vanuit Dubrovnik in Kroatië. De rederij biedt 12 afvaarten aan van juni tot en met augustus 2022. Je bezoekt de baai van Kotor, Korcula, Komiza, eiland Vis, Stari Grad op het eiland Hvar, het prachtige Pučišća, en ten slotte de Elafit-archipel. Deze cruises zijn beschikbaar vanaf €8.970.

Vervolgens zet het schip koers naar Athene in een 7-daagse eilandhop-cruise. Tijdens deze unieke cruise vaart Le Ponant naar de Peloponnesos, naar het eiland Paxos, de haven van Fiskardo op het eiland Kefalonia, zeer dicht bij Ithaca, het versterkte schiereiland Monemvasia, het eiland Kithnos en eindigt in Lavrio, een rustige jachthaven in de buurt van Athene. Vertrek op 28 augustus tot 3 september 2022 vanaf €7.690.

Vanuit Lavrio maakt het zeilschip daarna 8-daagse cruises in september en oktober 2022 naar de mooiste Griekse eilanden, zoals Tinos, Polyaigos, Folegandros, Monemvasia, Kythnos en tenslotte Spetses. Vanaf €8.970.

Waterproof Cruises & Expeditions Cruisereizen Cruisewinkel Travel Store