De MSC Seascape is van 17 tot en met 20 augustus naar zee gegaan voor zeetesten. Met succes heeft het schip van MSC Cruises de intensieve meerdaagse systeemtest op zee doorstaan. Dit is het vierde schip in de Seaside-klasse en het tweede Seaside EVO-schip dat werd gebouwd door het Italiaanse Fincantieri. 

De Seaside EVO-schepen zijn een evolutie van de innovatieve en populaire Seaside-klasse, waaronder de MSC Seaside en MSC Seaview, met opvallend ontwerp en veel buitenruimte.

Het schip (169.400 brutoton) wordt eind november opgeleverd aan MSC Cruises en zal in december 2022 in de vaart worden genomen. Het zal het hele jaar door cruises maken vanuit Miami naar het Caribisch gebied. De MSC Seascape is na LNG schip MSC World Europa het tweede nieuwe schip van MSC Cruises dat dit jaar in de vaart zal komen.

Doop in New York

Het debuut van het schip staat op 19 november gepland vanuit Civitavecchia. De MSC Seascape zet dan koers naar Amerika. Op 5 december arriveert ze in New York. De doopceremonie van de MSC Seascape zal plaatsvinden op 7 december 2022 bij de Manhattan Cruise Terminal in New York. Het nieuwe schip biedt twee verschillende routes van 8 dagen aan, waarbij ofwel Ocean Cay MSC Marine Reserve en Nassau op de Bahama’s, San Juan in Puerto Rico en Puerto Plata in de Dominicaanse Republiek worden aangedaan, ofwel wordt aangemeerd bij Ocean Cay MSC Marine Reserve, Cozumel in Mexico, George Town op de Kaaimaneilanden en Ocho Rios in Jamaica.

Interesse in cruisen met dit schip van MSC Cruises? Cruises zijn boekbaar via:

MSC Cruises