Dinsdag vond de eerste editie van de Internationale Food Faces Dag plaats. Dit is dé dag waar klieren en spelen met je eten centraal staat. Rudi Sodamin, Holland America Line’s topchef en bedenker van deze dag, haalt zijn artistieke inspiratie uit culinaire, eetbare ingrediënten die hij omtovert tot blije gezichten. Het is alweer enkele jaren geleden dat hij begon met deze Food Faces en inmiddels heeft hij honderden karakters door zijn lens vastgelegd.

Aan boord van schepen van Holland America Line kunnen gasten die dineren in Sodamin’s eigen restaurant of pop-up genieten van zijn dynamische Food Faces op exclusieve borden, die in beperkte oplage zijn gemaakt door Bernardaud, de Franse fabrikant van Limoges-porselein. Elk bord heeft een andere afbeelding uit zijn eigen “Food Faces”-boek, dat meer dan 150 levendige afbeeldingen bevat van zijn eetbare personages. 

Cruisereiziger.nl geeft in het kader van International Food Faces Day een exemplaar van Sodamin’s (Engelstalige) ‘Food Faces’ kookboek weg.

Wat moet je doen om het Food Faces kookboek te winnen?

Stuur tot en met woensdag 14 april 2021 een e-mail naar prijsvraag@cruisereiziger.nl met het juiste antwoord op de volgende vraag:

Hoe heet het restaurant van Rudi Sodamin aan boord van de Koningsdam en Nieuw Statendam?

Heel veel succes!