Makro Reizen verloot in een winactie 10 Middellandse Zee cruises voor 2 personen aan boord van het allernieuwste schip van Costa Cruises: de 4*+ Costa Toscana! Daarnaast maak je kans op één van de 25 reischeques t.w.v. € 50,-. De Costa Toscana is een nieuw “groen” schip dat momenteel in aanbouw is. De Toscana zal worden aangedreven door vloeibaar aardgas (LNG) en zal debuteren in december 2021. Gedurende 2022 zal Costa Toscana zevendaagse cruises in de westelijke Middellandse Zee maken.

Wat win je?

Je maakt kans op één van de 10 Middellandse Zee cruises voor 2-personen met vertrek op 5 maart 2022 uit Savona inclusief vliegreis. Je verblijft in een luxe balkonhut (twee maal te winnen) of binnenhut (8 maal te winnen), beide voor 2 personen. De reischeque kun je gebruiken voor iedere reis die Makro Reizen in haar aan bod heeft.

Wat moet je ervoor doen?

Schrijf je vóór 14 oktober 2021 in voor de actie op de site van Makro Reizen waarmee je automatisch kans maakt op één van de gratis cruises of reischeques.
Inschrijven is verplicht om kans te maken op één van prijzen. De voorwaarden lees je uiteraard ook op de site van de winactie.

Ga hier naar de site van Makro Reizen