AIDA Cruises heeft een 40 minuten durende video gepubliceerd over de hutten aan boord van haar spiksplinternieuwe cruiseschip AIDAcosma. Het tweede schip in de Helios-klasse van de Duitse reederij beschikt over circa 2.600 hutten voor maximaal 5.200 passagiers. Er zijn 21 verschillende huttypen. 70% van alle hutten hebben een buitenbereik. In elk van de hutten zijn veel voorzieningen aanwezig, zoals handdoeken, badjassen, föhn, kluis, telefoon en televisie.

De volgende hutten worden voorgesteld in de video: Balkonhut, Solohut met balkon, Buitenhut, Binnenhut voor 2 personen, Binnenhut voor 4 personen, Verandahut comfort, Verandahut deluxe, Balkonhut barrièrevrij, Binnenhut barrièrevrij, Junior Suite met Veranda, Premium-Suite met zonnedek en Suite met zonnedek.

Het zusterschip van AIDAnova komt op 26 februari in de vaart. Het LNG-schip gaat tot begin april 8-daagse cruises maken in West-Europa, waarbij zowel in Hamburg als in Rotterdam kan worden ingescheept. Andere bestemmingen die worden aangedaan zijn Southampton, Cherbourg en Zeebrugge. Daarna staat de doopcruise op het programma naar de Middellandse Zee.

Van 23 april tot 15 oktober 2022 biedt AIDAcosma reizen aan vanuit Palma en Barcelona. Florence, Rome en Corsica staan ​​ook op het programma van de één-weekse route “Mediterrane schatten”. In het najaar zet ze koers naar haar zonnige winterverblijf Dubai. Hier heb je de keuze uit 7-daagse reizen naar het magische Oosten van/naar Dubai.

Wil jij cruisen met de nieuwe AIDAcosma? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Stip TUI