In een nieuwe video (zie onder) in de serie ‘Designing the Disney Wish’ geeft Disney Cruise Line letterlijk een inkijkje in alle accommodaties aan boord van haar toekomstige nieuwe cruiseschip Disney Wish.

De Amerikaanse cruisemaatschappij introduceert op het vijfde schip in haar vloot een geheel nieuwe look en feel voor de hutten. Daarbij staat het centrale thema van het schip ‘betovering’ centraal, geïnspireerd op de vele Disney-klassiekers.

Alle accommodaties moeten een baken van rust zijn, ontworpen met gezinnen in gedachten. Ze worden opgesierd met op maat gemaakte kunstwerken van geliefde Disney-sprookjes.

De meeste van de 1.254 passagiershutten van het schip bieden uitzicht op zee – inclusief 877 (70%) met een ruime veranda. Daarnaast zijn er 451 verbindingsdeuren tussen hutten waardoor grotere gezinnen kunnen worden gehuisvest. Sommige onderling verbonden hutten hebben een scheidingswand tussen veranda’s die kan worden geopend om een groter, gedeeld balkon te creëren.

De meest in het oog springende hut op de Disney Wish wordt de ‘The Wish’ torensuite, een penthouse van 182 vierkante meter in de voorste rode ‘nep’ schoorsteen van het schip. Klik hier voor meer info.

Wil jij cruisen met Disney Cruise Line? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store