Ultraluxe rederij Seabourn komt met een bijzondere aanbieding om gasten de ‘Extraordinary Worlds’ te herontdekken. Voor zomer 2021 en winter/lente 2022 biedt de cruisemaatschappij met zijn Signature Savings Event 2021 uitzonderlijke aanbiedingen aan en een compleet scala aan voorzieningen met toegevoegde waarde. Het gaat onder meer om reizen met de Seabourn Venture, het eerste ultra-luxe speciaal gebouwde expeditieschip van Seabourn dat in december 2021 te water wordt gelaten.

Het jaarlijkse evenement dat op 2 december 2020 start en tot 1 maart 2021 doorloopt, biedt een scala aan aanzienlijke voordelen, zoals suite-upgrades, boord-kredieten en genereuze internetpakketten. Gasten kunnen, terwijl ze met Seabourn in ultra-luxe stijl reizen, de wereld van kosmopolitische steden tot pittoreske kustplaatsen herontdekken.

Afhankelijk van de soort cruise zijn er de volgende voordelen*:

  • Upgrade van Ocean View Suite naar Veranda Suite
  • Maximaal drie categorieën Veranda Suite-upgrades
  • Maximaal $ 1.000 aan boord-krediet per suite
  • Internetpakket voor maximaal 900 minuten per gast
  • Inclusief Economy Class Vluchten & Transfers op geselecteerde Europese afvaarten.
  • Upgrade naar businessclass Vluchten voor € 199 per gast per enkele reis

PLUS: Boek een penthouse of premium suite en ontvang tot $ 2.000 USD aan boord-tegoed per suite en een onbeperkt internetpakket per suite. Penthouse- en Premium-suites bieden nog meer ruimte en meer voorzieningen voor gasten die aan boord varen, met aparte slaapkamers en voldoende ruimte om je in de suite te entertainen.
* Voorwaarden zijn van toepassing. Kijk op de Seabourn-website voor alle details.

“Met de uitzonderlijke waarde en besparingen die ons Signature Savings Event te bieden heeft, moedigen we onze gasten aan om nu die reisplannen te maken die ze het hele jaar hebben uitgesteld”, aldus Steve Smotrys, vice-president Global Sales van Seabourn. “We weten dat ze er naar uitkijken om hun koffers in te pakken en naar enkele van de meest buitengewone bestemmingen af te reizen, allemaal in de comfortabele en ultra-luxe stijl van Seabourn, waar de belevenis en mensen aan boord onvergetelijke herinneringen achterlaten.”

Voor een nog meer voordeel, kan het ‘Signature Savings Event’ van Seabourn worden gecombineerd met andere Seabourn-promoties, waaronder de ‘Early Bonus Savings’-promotie van de rederij. Deze levert een extra besparing op van 10 procent op het basistarief voor gasten die hun boeking volledig betalen voor 1 februari 2021.

Andere combineerbare promoties zijn onder meer groepstarieven, aanbiedingen voor individuele reizigers en Seabourn Club Savings, waarmee Seabourn Club-leden vijf procent extra kunnen besparen. Bovendien heeft Seabourn haar ‘Book with Confidence’-beleid verlengd tot en met 31 januari 2021, waardoor reizigers bij nieuwe boekingen nog meer flexibiliteit, zekerheid en opties krijgen om hun boeking tot 30 dagen voor vertrek te annuleren en een toekomstig cruisetegoed te ontvangen.

Het Signature Savings Event van Seabourn is van toepassing op geselecteerde wereldwijde cruises in de Middellandse Zee, Noord-Europa, Antarctica en Patagonië, Alaska, Australië en Nieuw-Zeeland, Azië, Arabië en India, het Caribisch gebied, het Panamakanaal, Zuid-Amerika, de Pacifische kust en transatlantische reizen evenals expeditiereizen op Seabourn Venture. Een volledig overzicht van de afvaarten, besparingen en voorzieningen is te vinden op de website van Seabourn.

Seabourn vertegenwoordigt het ultieme ultra-luxe reizen. Onze all-inclusive boetiekschepen bieden all-suite accommodatie met uitzicht op de oceaan; bekroond dineren; gratis premium sterke drank en heerlijke wijnen die te allen tijde beschikbaar zijn; gerenommeerde service geleverd door een toonaangevende bemanning; een ontspannen, gezellige sfeer waarin gasten zich thuis voelen; een solide fundament in expeditiereizen via het Ventures by Seabourn-programma en twee nieuwe ultra-luxe speciaal gebouwde expeditieschepen die in 2021 en 2022 in de vaart worden genomen. Seabourn neemt reizigers mee naar elk continent ter wereld en doet meer dan 400 havens aan, waaronder havens van niet te missen grote steden en minder bekende pittoreske havens. De maatschappij is ook de officiële cruisepartner van UNESCO Werelderfgoed.

Kijk voor alle Seabourn cruises bij:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelDreamlinesZeetours