Na de aankondiging dat Norwegian Epic vanaf 5 september 2021 weer gaat varen, maakt rederij Norwegian Cruise Line ook de details bekend van de upgrade van het schip.

De Norwegian Epic ontving eind 2020 een uitgebreide renovatie in Marseille, Frankrijk. Hoogtepunt is de renovatie van het The Haven complex aan boord van het schip. In 2010 ging het schip in première met het eerste The Haven complex, een exclusief schip-in-een-schip concept met exclusieve privé voorzieningen op dek 16, 17 en 18.

De renovatie resulteerde in 75 verbeterde en opgewaardeerde suites. Bovendien zijn er vernieuwingen in het The Haven Restaurant, The Haven Courtyard Pool en Sundeck. Norwegian Epic beschikt daarmee over een van de grootste The Haven-complexen in de Norwegian vloot.

“Hoewel we geen verbinding konden maken met onze gasten op zee, hebben we het afgelopen jaar gebruikt om hun terugkeer voor te bereiden door te investeren in onze vloot en ons aanbod aan boord”, aldus Sommer. “Het herontwerp van Norwegian Epic is een bewijs van onze doorlopende toewijding aan buitengewone kwaliteit en het verhogen van de uitmuntende standaard van onze vloot.”

Routes

Norwegian Epic in Miami
Norwegian Epic

De Norwegian Epic vaart vanaf 5 september 2021 tot en met 24 oktober 2021 7-daagse cruises. Vanuit Barcelona cruise je door de Westelijke Middellandse Zee. Je bezoekt bestemmingen in Spanje, Italië en Griekenland.

Nieuwsgierig naar The Haven?

Je cruist bijvoorbeeld vanaf €2394 (p.p bij 2 personen, 8 dagen) in The Haven. Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store