Op 6 oktober heeft luxe rederij Oceania Cruises het programma van het Europa en Noord-Amerika vaarseizoen 2023 bekendgemaakt. De rederij houdt daarom op maandag 11 oktober 2021 een digitale informatie bijeenkomst waarin Oceania Cruises je graag meer vertelt over deze routes en wat Oceania Cruises zo uniek maakt. Ontdek het inaugurele seizoen van de gloednieuwe Vista en hoor waar de 7 luxe kleine schepen gaan varen; langs de aantrekkelijke kusten van de Middellandse Zee, Noord-Europa, de Oostzee en Scandinavië én het beste van Alaska, Canada en New England met ongerepte landschappen en iconische steden.

Zoals altijd is een Oceania cruise inclusief gratis internet, specialiteiten restaurants, softdrinks en 1 extra. Maak een keuze uit: excursies, alcoholisch drankenpakket of boordtegoed.

Digitale informatie bijeenkomst

Op maandag 11 oktober 2021 om 19.00 uur houdt Oceania Cruises een gratis digitale informatiebijeenkomst die je thuis eenvoudig kunt bekijken vanachter je eigen scherm. De rederij geeft een uitgebreid overzicht van de vaarroutes in 2023.

Deelnemen gaat alleen na aanmelding via onderstaande link:

Meld je direct aan >>