Vanaf 11 juni gaat TUI Cruises weer starten met cruises vanaf Hamburg, waarmee de rederij het aanbod vanuit Duitsland verder uitbreidt. Al vanaf 23 mei kunnen gasten aan boord van de Mein Schiff 1 vanuit Kiel cruisen op een 7-daagse “Blaue Reise”, ofwel een cruise zonder havenstops. De rederij kiest bij de start in Hamburg ook voor deze ‘blaue Reisen’, 3-of 4-daagse panoramische cruises. Aan boord geniet je uiteraard van het premium all-inclusive aanbod.

De Mein Schiff 6 is het vierde nieuwbouw schip voor het Duitse TUI Cruises. Aan de buitenkant wordt het cruiseschip identiek aan haar zusterschepen Mein Schiff 3, Mein Schiff 4 en Mein Schiff 5. Het cruiseschip van TUI Cruises bevat van binnen diverse innovaties, zoals een Escape Room en een Jazz Club. Alle TUI Cruises schepen varen met een premium all-inclusive concept waarbij veel inclusief is zoals fooien, dranken (uitgezonderd champagne en enkele premium drankmerken), vrijwel alle restaurants, fitness & sauna en entertainment.

Gezondheids- en hygiëneconcept van TUI Cruises

Sinds juli 2020 zijn er ongeveer 100.000 tevreden gasten aan boord geweest bij TUI Cruises. Met het gezondheids- en hygiëneconcept bewijst TUI Cruises dat veilig en gezond reizen aan boord van de Mein Schiff-vloot ook in tijden van Corona mogelijk is. De gasten krijgen alles uit één hand – voor ontspannen en zorgeloos reizen met het hoogste beveiligingsniveau: van de verplichte COVID-19-test voor de reis tot een bewezen hygiëne- en veiligheidsconcept om gasten en bemanning te beschermen. De gasten blijven onder elkaar. Opzettelijk verminderde capaciteit van maximaal 60 procent zorgt voor een nog genereuzere verhouding tussen ruimte per passagier. Op deze manier kan altijd en overal voldoende afstand aan boord worden gehouden.

Ook AIDA Cruises zal cruises vanuit Hamburg gaan aanbieden. Naar verluidt vanaf juli. Nadere details zullen zij komende tijd bekend gaan maken.

Nieuwsgierig naar deze goed bereikbare haven? Kijk bij:

TUI