Na de aankondiging van cruises uit Kiel met Pinksteren, kondigt het Duitse TUI Cruises de start van cruises aan vanuit Palma de Mallorca. Het cruiseschip Mein Schiff 2 zal ingezet gaan worden vanaf 17 juni en gaan cruisen in de Middellandse Zee, langs de Spaanse kust. Daarmee repositioneert het schip bovendien van de Canarische Eilanden naar Mallorca. De Mein Schiff 2 is het nieuwste schip van de rederij die in 2019 in de vaart kwam. De route omvat Ibiza, Corsica, Civitavecchia, La Spezia, Cannes, Marseille en Barcelona.

Naast deze cruises biedt TUI ook cruises aan vanuit Griekenland en cruises in de Oostzee (zonder bestemmingen).

“We hebben de afgelopen tien maanden bewezen dat cruisen veilig is. Met de succesvolle start in Griekenland en de hervatting van cruises vanuit Mallorca, kunnen we nu nog meer gasten een aanbieding voor een pauze op zee aanbieden. We gaan ervan uit dat we al onze schepen in de loop van de zomer weer in gebruik kunnen nemen en dat we terugkeren naar onze bekende diversiteit op de routes ”, aldus Wybcke Meier, CEO van TUI Cruises.

Ook vanuit Kiel

Vanaf 1e Pinksterdag start Mein Schiff 1 uit Kiel met een reeks Panorama cruises, oftwel cruises zonder haven aanlopen. Een 7-daagse reis is beschikbaar vanaf €799 per persoon in een balkonhut. Deze cruises zijn premium all-inclusive: inclusief fooien, drankjes en diverse restaurants.

Veiligheid

Gasten hoeven bij TUI geen verplichte vaccinatie te hebben wanneer zij op reis gaan op een Mein Schiff schip. Wel zijn er eisen wat betreft het kunnen aantonen van een (dubbele) negatieve coronatest. Uiteraard zijn aan boord ook maatregelen zoals een verminderd passagiersaantal (60%) en reizen in een balkonhut of een hogere categorie.

Bekijk de nieuwe Palma de Mallorca cruises bij TUI en bij:

TUI