TUI Cruises heeft dinsdag haar cruiseprogramma voor de zomer van 2023 bekendgemaakt. De Duitse cruisemaatschappij zet sterk in op Noord-Europa waar 4 cruiseschepen uit de Mein Schiff vloot actief zullen zijn. 2 schepen gaan in de Middellandse Zee varen. De aangeboden cruises gaan binnenkort in de verkoop.

In het seizoen 2023 zal TUI Cruises blijven vertrouwen op de routes naar Scandinavië, Groot-Brittannië en de Oostzee. In totaal zullen vier schepen gaan varen in Noord-Europa met inscheping in Bremerhaven, Kiel of Warnemünde. Een belangrijke bestemming in het aanbod in deze regio is IJsland. De rederij heeft vanwege de grote vraag het aanbod aan reizen naar IJsland uitgebreid. Op de 12-daagse reizen met Mein Schiff 3 van/naar Bremerhaven worden o.a. Akureyri en Reykjavik aangedaan. De Mein Schiff 3 heeft op haar nieuwe programma ook cruises naar Groot-Brittannië en Scandinavië staan.

Bremerhaven wordt ook de tijdelijke thuishaven van Mein Schiff 1. Daarvandaan begint ze aan 11-daagse cruises naar de Noordkaap voordat ze in september van / naar Warnemünde naar de Baltische Zee reist. Mein Schiff 4 vertrekt vanuit Kiel voor cruises naar Noorwegen en de Oostzee. Ze gaat drie keer naar Spitsbergen. Mein Schiff 6 verkent de Oostzee. Op de 8 tot 14-daagse cruises worden o.a. Tallinn en Stockholm aangedaan. Bijzonder populair zijn de witte nachten in St. Petersburg in juni. In september steekt Mein Schiff 6 de Atlantische Oceaan over en biedt drie verschillende tours aan van / naar Bayonne / New York naar Canada en de Bahama’s.

Middellandse Zee

De Mein Schiff 2 en Mein Schiff 5 brengen de zomer door in de Middellandse Zee. Mein Schiff 2 vaart 7- tot 10-daagse reizen in de westelijke Middellandse Zee van / naar Palma de Mallorca. Voor het eerst kunnen van begin mei tot half juni twee verschillende 7-daagse reizen worden gecombineerd tot één 14-daagse reis. De Mein Schiff 5 vertrekt van/naar Triëst en van/naar Valletta en vaart door de Adriatische Zee en de oostelijke Middellandse Zee. Bijzonder interessant voor gezinnen: tijdens de herfstvakantie zijn er in totaal 4- of 7-daagse reizen van / naar Heraklion – met Istanbul of Israël als bijzonder hoogtepunt van de route.

Wil jij weer met TUI Cruises varen? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel TUI Travel Store