Carnival Cruise Line heeft dinsdag de verkoop gestart van de inaugurele cruises van haar toekomstige nieuwe cruiseschip Carnival Jubilee voor het cruiseseizoen 2023-2024. Het derde schip van de Amerikaanse rederij uit de Excel-klasse gaat 7-daagse cruises naar het westelijke gedeelte van de Caribbean varen vanuit haar thuishaven Galveston (Texas) vanaf 18 november 2023. Bestemmingen die het schip bezoekt, zijn Cozumel en Costa Maya (Mexico) en Mahogany Bay (Roatan) in Honduras.

De Carnival Jubilee vertrekt op 30 oktober 2023 vanuit Southampton voor haar eerste 18-daagse trans-Atlantische reis. Onderweg doet het schip, dat veel dezelfde faciliteiten gaat krijgen als haar zusterschip Mardi Gras, Vigo, Las Palmas, Tenerife, Funchal en Grand Turk aan voordat het arriveert in Texas. Carnival Jubilee voegt zich dan bij haar zusterschepen Mardi Gras, die sinds medio 2021 vanuit Port Canaveral vaart, en Carnival Celebration, die later dit jaar in Miami haar opwachting maakt.

Tot de faciliteiten aan boord van Carnival Jubilee, dat op vloeibaar aardgas (LNG) gaat varen, behoren o.a. de BOLT-achtbaan, uitgebreide eetgelegenheden, meer dan 20 verschillende categorieën hutten, diverse ruime en luxe suites en een driedeks atrium aan stuurboordzijde van het schip dat uitkijkt over de oceaan en ‘s avonds wordt omgebouwd tot een amusementslocatie. Het schip zal daarnaast, net als haar zusters, beschikken over 6 ‘fun’-zones, waaronder twee gloednieuwe concepten die de rederij op een later tijdstip onthult. 

Cruises met Carnival Cruise Line zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel