Princess Cruises heeft aangekondigd dat elk schip in haar vloot bij de herstart na de coronapandemie zal beschikken over MedallionNet Wi-Fi-service. Passagiers krijgen hierdoor de beschikking over eenzelfde internetverbinding als aan land zowel qua snelheid als betrouwbaarheid. MedallionNet is een van de vele voorzieningen die Princess Cruises aanbiedt via haar Ocean Medallion-programma.

Elk Princess MedallionClass-schip heeft voldoende bandbreedte per schip om een goede verbinding voor elke gast en het apparaat dat ze gebruiken te garanderen. Volgens de rederij kunnen gasten hierdoor net zo efficiënt werken vanuit hun ligstoel als op hun kantoor, met toegang tot cloudgebaseerde bedrijfstoepassingen zoals opslag, videoconferenties en e-mail. Aangezien er in elke hut een toegangspunt is, evenals in alle openbare ruimtes, kunnen gasten zich vrij bewegen op het schip terwijl ze werken zonder dat het signaal wegvalt. 

Eind 2021 zal de connectiviteitspartner van Princess – SES – beginnen met de lancering van nieuwe satellieten die MedallionNet verder zullen opwaarderen om gasten de best mogelijke verbinding op zee te blijven bieden.

Interesse in cruisen met Princess Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel