De ultraluxe cruisemaatschappij Silversea Cruises hervat haar cruise-activiteiten met de eerste afvaarten van haar twee nieuwste cruiseschepen. De Silver Moon start vanavond haar eerste reis vanuit Piraeus (Athene). Zaterdag staat de eerste cruise gepland van de Silver Origin. Het expeditieschip zal vertrekken vanuit San Cristobal op de Galapagos Eilanden.

“Met de eerste reizen van deze twee prachtige schepen verwelkomen we gasten om exotische bestemmingen, culturen en keukens te herontdekken in ons kenmerkende comfortniveau, met een onberispelijke persoonlijke service”, aldus Roberto Martinoli, President en CEO van Silversea. “Deze eerste afvaarten zullen gasten naar onze meest gewilde bestemmingen op de Griekse eilanden en de Galapagos-archipel vervoeren, en we kijken uit naar de verdere uitbreiding van ons aanbod in juli met cruises o.a. naar Alaska op Silver Muse en IJsland op Silver Shadow. Ik verheug me om onze gasten persoonlijk te verwelkomen aan boord van Silver Moon in Griekenland.”

Silver Moon vaart uit Piraeus (Athene) 10-daagse cruises naar de Griekse eilanden. Het biedt passagiers luxe suites met uitzicht op de oceaan, ‘fine dining’ en persoonlijke service, met een bemanning-tot-gastverhouding van bijna 1: 1.

Silver Origin verwelkomt reizigers naar de Galapagos-eilanden met het hele jaar door expeditiereizen. Het biedt suites met alleen een balkon, de hoogste gids-tot-gast-ratio in de Galapagos (1:10) en de hoogste Zodiac-tot-gast-ratio (1 : 12.5) in de regio.

Vervolgens vaart de Silver Muse vanaf 29 juli naar Alaska, terwijl Silver Shadow vanaf 30 juli rond IJsland vaart.

Cruises met Silversea Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store