SeaDream Yacht Club heeft met succes vier seizoenen in Scandinavië gevaren en reizigers naar schilderachtige Noorse Fjord-dorpen gebracht, ook nog in 2020 en 2021. SeaDream Yacht Club kondigt nu aan dat de luxe jacht rederij in de zomer van 2025 terugkeert naar Scandinavië en Noord-Europa met SeaDream II. Het intieme, gemoderniseerde jacht zal van mei tot en met augustus 2025 veertien cruises maken en daarbij in totaal 46 individuele havens aandoen op routes van acht tot twaalf dagen.

Gasten genieten van langere zomerdagen én de middernachtzon om van deze adembenemende bestemmingen te genieten. SeaDream II’s nieuwe seizoen 2025 Scandinavië en Noord-Europa is inmiddels open voor boekingen.

Terug naar de bakermat

“SeaDream Yacht Club is eigendom van een Noorse familie en wordt ook vanuit Noorwegen geëxploiteerd.  Noorwegen en Noord-Europa zijn onze achtertuin”, zegt Atle Brynestad, oprichter, eigenaar en voorzitter van SeaDream Yacht Club. “We hebben een aantal van de meest adembenemende en fascinerende bestemmingen in de hele regio geselecteerd. Gasten zullen genieten van één-op-één, persoonlijke service op onze jachten en varen door kleine kanalen en smalle waterwegen waar grotere schepen niet kunnen varen voor een unieke jachtervaring.”

SeaDream I en SeaDream II bieden elk plaats aan maximaal 56 koppels en worden bemand door 95 bemanningsleden. Ze beschikken over overvloedige open dekruimtes en bezoeken exclusieve havens en afgelegen havens over de hele wereld op 8- tot 15-daagse reizen. Het handelsmerk “It’s Yachting, Not Cruising” van de rederij definieert niet alleen de kleine omvang van de schepen, maar ook hun onderscheidende, luxueuze levensstijl aan boord.

Gasten genieten van een service op een bijna 1-op-1, personeel-tot-gast-verhouding en de tarieven zijn inclusief een uitgebreid scala aan speciale diensten, activiteiten, watersportuitrusting, gastronomische gerechten, eersteklas wijn en dranken en fooien.

Nieuwsgierig naar deze bijzondere manier om Scandinavië te verkennen? Kijk bij:

Yacht Cruise Company