De ultraluxe cruisemaatschappij Seabourn heeft bekendgemaakt dat het de herstart van de Seabourn Quest heeft aangepast. Het keert op 10 mei 2022 terug in de vaart, op tijd voor haar zomerseizoen in de Middellandse Zee. Het schip krijgt volgend jaar zomer het Italiaanse Venetië als thuishaven. Seabourn Quest zal tot half juli 2022 de historische landen in de Adriatische en Ionische Zee bezoeken, voordat het naar het westen en noorden trekt om kustbestemmingen in Spanje, Portugal, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk te verkennen.

“We kijken ernaar uit om onze gasten op tijd weer aan boord van Seabourn Quest te verwelkomen voor reizen in de zomer van 2022, wanneer we zoveel te bieden hebben in de Middellandse Zee”, aldus Josh Leibowitz, president van Seabourn.

De herziene herstartdatum betekent ook dat het cruisemerk het 2021-2022 seizoen in Antarctica en Zuid-Amerika van Seabourn Quest, dat ook het Amazonegebied omvatte, annuleert. De rederij heeft momenteel twee van de vijf schepen in de vaart, Seabourn Odyssey en Seabourn Ovation.

Passagiers en reisadviseurs van geannuleerde reizen zullen van de rederij specifieke informatie ontvangen die van toepassing is op hun boeking.

Interesse in cruisen met Seabourn? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Travel Store