Seabourn heeft afgelopen week de verkoop gestart van een deel van haar reizen in de zomer en herfst van 2022. Het gaat daarbij voornamelijk om cruises in Europa, Alaska, Brits-Columbia, Canada en New England. In elke regio wordt een breed scala aan routes aangeboden, waaronder 68 afvaarten in Europa in de zomer van 2022, met reizen van 7 tot 14 dagen en mogelijkheden om deze te combineren tot maximaal 38 dagen.

De Seabourn Encore, Seabourn Ovation, Seabourn Quest en Seabourn Sojourn zullen o.a. 27 Europese havens bezoeken die de afgelopen 5 jaar danwel nooit zijn bezocht, waaronder Vis en Trogir in Kroatië, Esbjerg in Denemarken, Plymouth en Portsmouth in Engeland, La Ciotat en Douarnenez in Frankrijk, Laerdal in Noorwegen en Puerto Rosario en Fuertaventura op de Canarische Eilanden.

Daarnaast heeft de rederij 15 zomerafvaarten gepland voor 2022 aan boord van Seabourn Odyssey in Alaska en Brits-Columbia, met reizen van 7 tot 11 dagen die tevens kunnen worden verlengd tot veertien dagen. De rederij biedt ook 6 afvaarten in de nazomer en vroege herfst aan boord van Seabourn Quest in Canada en New England, met reizen van 12 tot 14 dagen.

De volgende Seabourn-reizen in 2022 zijn inmiddels boekbaar:

Europese routes naar de Middellandse Zee en Noord-Europa

    • Seabourn Sojourn zal begin juni 2022 cruisen van Athene via de Adriatische Zee naar de Griekse eilanden, Albanië, Kroatië en Malta, en vervolgens aankomen in de westelijke Middellandse Zee met een reeks van 7-daagse reizen tussen Barcelona en Rome om de Franse en Italiaanse Rivièra en Spanje te verkennen. Het schip vaart ook 10- en 11-daagse reizen, met extra havens, waaronder Tanger, Gibraltar en Malta. Het is ook mogelijk om deze cruises te combineren. In oktober blijft Seabourn Sojourn in Iberia met 7-daagse reizen naar Spanje en Portugal. Deze reeks wordt beëindigd met twee nieuwe 7-daagse reizen naar de Canarische Eilanden tussen Lissabon en Las Palmas, Gran Canaria, voordat ze op 6 november vertrekt om binnen 12 dagen Miami te bereiken.
    • De zomer van 2022 in Europa voor Seabourn Quest begint op 10 mei met een 11-daagse reis van Barcelona naar Venetië, waar het schip een reeks nieuwe 7-, 10- en 11-daagse rondreizen aanbiedt vanuit Venetië om de Adriatische Zee te verkennen. Het Europese seizoen omvat een 10-daagse reis van Venetië naar Barcelona, ​​gevolgd door een uitzonderlijke 14-daagse herpositioneringsreis van Barcelona naar Dover, waarbij Spaanse, Portugese, Franse en Britse havens worden aangedaan, inclusief acht uur varen over de Garonne naar het hart van Bordeaux voor een overnachting. Op 5 augustus begint Seabourn Quest aan de Route van de Vikingen en arriveert 24 dagen later in Montreal na het verkennen van de Britse eilanden, IJsland, Groenland en de Canadese provincies Newfoundland en Quebec.
    • Vanaf half april 2022 vertrekt Seabourn Encore vanuit het oostelijke Middellandse Zeegebied, met 7-daagse reizen langs de Griekse eilanden en de Turkse kust met talrijke afvaarten via dubbele routes die combinaties met Mykonos en Ephesus in één richting en Santorini en Bodrum in de andere mogelijk maken. Tevens worden nieuwe 7-daagse reizen tussen Athene en Haifa, en retourreizen vanuit Athene met combinatiemogelijkheden en een paar 7-daagse routes naar de Adriatische Zee tussen Athene en Venetië met Dubrovnik en Zadar enkele reis, en Sibenik en Kotor de andere aangeboden. Eind november zal Seabourn Encore nog een laatste keer vanuit Athene naar Dubai vertrekken en teruggaan naar Zuidoost-Azië.
    • Seabourn Ovation zal vanaf eind april 2022 eilanden in de Middellandse Zee bezoeken, varend van Athene naar Monte Carlo met aanlopen in Lipari en Ponza. Vanaf eind mei 2022 begint het schip aan een reeks 7-daagse reizen in de westelijke Middellandse Zee vanuit Monte Carlo, Barcelona en Rome – met seizoensgebonden afvaarten tot mei en juni en herhaald in oktober en november – met combinaties van populaire routes in Spanje, Frankrijk en Italië. Na een 14-daagse West-Europese reis van Lissabon naar Kopenhagen, zal het schip de zomer doorbrengen in Noord-Europa met 7-daagse St. Petersburg en Baltische reizen tussen Kopenhagen en Stockholm, evenals 14-daagse Noorwegen en Noordkaap afvaarten heen en terug vanuit Kopenhagen. Seabourn Ovation vertrekt op 10 september vanuit de Deense hoofdstad en vaart via het Kielerkanaal naar Dover met een overnachting in Amsterdam, gevolgd door een 14-daagse rondvaart vanuit Dover met havens op de Britse eilanden, en dan een klassieke 14-daagse Vintage Europa cruise van Dover naar Barcelona met een overnachting in Rouen voor Parijs. Na nog een ronde van 7-daagse reizen rond de Middellandse Zee wordt het seizoen van Seabourn Ovation in Europa afgesloten met een 14-daagse cruise van Barcelona naar Lissabon, die Spanje, Marokko en de Canarische Eilanden verbindt met een overnachting in Tenerife. Het schip vertrekt op 26 november vanuit Europa naar het Caribisch gebied via een 14-daagse transatlantische cruise naar Barbados.

Alaska en Brits-Columbia

  • Vanaf 27 mei 2022 vaart Seabourn Odyssey in de zomer naar Alaska en Brits-Columbia met een reeks van 7-, 10- en 11-daagse reizen. Het schip zal 11 7-daagse reizen aanbieden tussen Vancouver en Juneau, evenals 4 10- en 11-daagse Vancouver rondreizen. Alle routes bevatten optionele ‘Ventures by Seabourn’-excursies met kajakken, Zodiac-cruises en wandeltochten. Bovendien kunnen gasten het hele seizoen 7-daagse reizen combineren tot 14-daagse rondvaarten vanuit Vancouver.

Routes voor Canada en New England

  • Vanaf 29 augustus 2022 begint Seabourn Quest met een reeks van vier 12-daagse Canada en New England herfstcruises tussen Montreal en New York City, met een 12-daagse Canadese cruise op 22 september met Montreal als begin- en eindpunt. Daarna vaart het schip eind oktober naar het zuiden vanuit Montreal voor een 14-daagse ‘Atlantic Coast Harbours’ cruise naar Miami.

Wil jij in 2022 cruisen met Seabourn? Vraag dan een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelZeetours