Ultraluxe rederij Seabourn heeft het programma bekend gemaakt van haar excursies deze zomer in Alaska en British Columbia. De Seabourn Odyssey cruist dan zevendaagse routes tussen Juneau (Alaska) en Vancouver (British Columbia) waarbij reizigers op een anders-dan-andere manier de uitgestrekte wildernis en de ontzagwekkende schoonheid van het “The Great Land” verkennen.

De routes van Seabourn Odyssey zijn uniek op de markt en combineren grotere havens zoals Sitka en Ketchikan in Alaska met zelden bezochte juweeltjes zoals de Inian-eilanden en Alert Bay. Dat is een klein First Nation-dorp op Cormorant Island in het traditionele Kwakwaka’wakw-gebied van British Columbia.

Elke cruise omvat spectaculaire gletsjerervaringen op plaatsen als Glacier Bay, Hubbard Glacier of Tracy / Endicott Arm. Daarnaast biedt Seabourn de populaire Ventures by Seabourn-excursies aan onder leiding van het expeditieteam aan boord. Het volledige Alaska-seizoen 2021 van de rederij is nu boekbaar.

“We zijn altijd enthousiast om reiservaringen te ontwerpen en aan te bieden die onze gasten in staat stellen om van dichtbij toegang te hebben tot de verbazingwekkende natuur, adembenemende natuur en de unieke cultuur van Alaska en British Columbia”, aldus Josh Leibowitz, president van Seabourn. zevendaagse ultra-luxe reizen en ervaringen, gecombineerd met de pracht van deze regio, zullen de ultieme Alaska-ervaring opleveren. ”

Seabourn Odyssey

Met zijn intieme omvang, zeer sociale sfeer en mooie voorzieningen is Seabourn de beste manier om America’s Last Frontier te verkennen voor reizigers die op zoek zijn naar een luxe vakantie voor de komende zomer. De grootte en manoeuvreerbaarheid van Seabourn Odyssey, die slechts 458 gasten vervoert, allemaal in ruime suites, zorgt voor een bevoorrecht uitzicht op dit geweldige en prachtige land.

Bultruggen, zeeleeuwen en zee-arenden

Afhankelijk van de route zijn er talloze mogelijkheden om wilde dieren te spotten, zowel op het schip als daarbuiten. Bestemmingen zoals Cross Sound zijn een van de belangrijkste toegangspoorten voor bultruggen om de beschutte wateren van Alaska te betreden, waar gasten dichtbij genoeg kunnen komen om alles te zien in deze ongelooflijk mooie omgeving die wordt bewoond door Steller-zeeleeuwen, zeeotters, gewone zeehonden en Amerikaanse zeearenden en talloze vogelsoorten daarbuiten.

Natuurlijke wonderen zijn een belangrijke ervaring die in elke Seabourn-reisroute is gepland, met Alaska en British Columbia met veel steile bergen, lange watervallen en verbluffende vergezichten. De North en South Sawyer-gletsjers en de Dawes-gletsjer zijn buitengewoon actief, kalven vaak en vullen hun fjorden met ijsbergen. De uitgestrekte wildernis van meer dan 650.000 hectare om hen heen, is de thuisbasis van bruine en zwarte beren, wolven, herten, berggeiten, zeehonden en vele zeevogels. In de Misty Fjords kunnen gasten gaan kayakken of met de zodiacs op pad.

Ventures by Seabourn

Alle cruises in Alaska en British Columbia in 2021 bieden optionele Ventures by Seabourn-expeditietours, met begeleide Zodiac- en kajak-excursies die rechtstreeks starte vanaf het schip. Hierbij horen ook wandelen en het bekijken van dieren in het wild. Deze excursies worden geleid door het expeditieteam van de Seabourn Odyssey, bestaande uit natuuronderzoekers, wetenschappers, natuur- en historische experts.

Ze zullen ook tijdens elke cruise aan boord interactie hebben met gasten, inclusief gratis presentaties als onderdeel van het Seabourn Conversations-programma. Ook aan dek zijn ze aanwezig, waarbij ze wijzen op flora en fauna in de buurt, evenals in meer informele gesprekken tijdens maaltijden. Gasten die er geen genoeg van kunnen krijgen, kunnen meer inzicht krijgen via teamkronieken en foto’s die worden gedeeld via Seabourn’s Voyage Tracker.

Enjoy Your Catch

Naast Ventures by Seabourn biedt de rederij een aantal boeiende, optionele excursies aan wal voor gasten om de bestemmingen te verkennen, van excursies om walvissen te spotten en natuurwandelingen tot helikopter- en watervliegtuig avonturen. Een van de excursies is de populaire ‘Enjoy Your Catch’-ervaring van de lijn, een exclusieve culinaire excursie die beschikbaar is in geselecteerde havens waar gasten tijd kunnen doorbrengen met vissen en vervolgens hun persoonlijke vangst van de dag terug kunnen brengen naar het schip om te worden voorbereid door het culinaire team aan boord.

Verlengingen

Gasten kunnen hun tijd in Alaska en British Columbia verlengen met Seabourn Journeys, pré- en/of post-vakantiepakketten op geliefde locaties die niet toegankelijk zijn tijdens ééndaagse excursies vanuit Seabourn Odyssey. Deze omvatten onder andere een bezoek aan Banff National Park, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, aan boord van de luxe Rocky Mountaineer-trein.

Nieuwsgierig naar deze fantastische cruises? Kijk dan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelDreamlinesZeetours