Royal Caribbean heeft bekendgemaakt dat de Wonder of the Seas een 8e ‘gebied’ zal krijgen. Deze krijgt de naam Suite Neighborhood. De Wonder of the Seas, het toekomstig grootste cruiseschip ter wereld,  zal dit gebied exclusief voor suitegasten beschikbaar stellen. Daarmee gaat ook Royal Caribbean op haar Oasis klasse schepen een schip-in-een-schip-concept aanbieden zoals andere rederijen, denk aan The Haven van Norwegian Cruise Line en MSC Yacht Club van MSC Cruises. Eerder had de rederij al exclusieve restaurants en lounges voor Suite gasten op bijvoorbeeld de Oasis of the Seas, de Suite Lounge en Coastal Kitchen. Ook op Spectrum of the Seas introduceerde Royal Caribbean een privé gebied.

Royal Caribbean: “Het nieuwe gedeelte biedt een unieke privé ervaring, met diners van wereldklasse, een nieuw zonnedek voor een ongeëvenaard uitzicht op de oceaan, een privélounge en een restaurant en nog veel meer. Bovendien kunnen dierbaren er de vakantie van hun leven van maken als ze de uitgebreide en geliefde Ultimate Family Suite boeken.”

Suitegasten krijgen nu al de beschikking over een conciërge, voorrang bij inschepen, exclusieve room service en toegang tot bepaalde restaurants.

Vanuit Shanghai en Hong Kong

In 2022 zal de Wonder of the Seas gaan cruisen vanuit Shanghai en Hong Kong. Het gaat 5- tot 10-daagse reizen maken door het Verre Oosten. Wonder of the Seas, dat momenteel in aanbouw is in het Franse Saint-Nazaire, zal ‘s werelds grootste cruiseschip zijn en het eerste in zijn soort dat China als thuishaven krijgt bij haar debuut in maart 2022. De inaugurele cruises van het schip zijn inmiddels boekbaar.

Interesse om een cruise met Royal Caribbean te maken? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store