Regent Seven Seas Cruises heeft een nieuwe collectie Spotlight Voyages onthuld die in 2022 zullen vertrekken met samengestelde verrijkende programma’s. De collectie is speciaal ontworpen voor culinaire- en wijnliefhebbers, geschiedenisfanaten, Broadway-liefhebbers en wetenschapsfans. Zo kunnen passagiers kennis maken met ervaren chef-koks of wijnproeverijen volgen van gerenommeerde kenners. Tot de opties behoren ook afvaarten die gasten meenemen door de tijd, door middel van paneldiscussies over kunst en reizen.

“We zijn er trots op dat we onze gasten cultureel verrijkende programma’s en indrukwekkende reisroutes aanbieden die verder gaan dan alleen de bestemmingen die we bezoeken,” aldus Jason Montague, president en chief executive officer van Regent Seven Seas Cruises. “Deze nieuwe collectie Spotlight Voyages biedt reizigers de unieke kans om in contact te komen met gewaardeerde experts en ambassadeurs uit de culinaire kunsten, de wijnwereld en vele anderen. We nodigen luxereizigers uit om zich te laten meeslepen door hun passies met Regent Seven Seas Cruises.”

Spotlight Voyages in Europa

 •  Spotlight on Cuisine met Mark Bittman

  15 april, 2022, Lissabon – Barcelona, 10 nachten Seven Seas Voyager®
  Bekroonde culinaire schrijver en bestsellerauteur, Mark Bittman, heeft 30 boeken geschreven waaronder de bestsellers How to Cook Everything en VB6: Eat Vegan Before 6:00. Tevens was hij ook culinair hoofdredacteur voor The New York Times Magazine. Van cocktailparty’s tot kookdemonstraties, gasten kunnen zich ontspannen terwijl Mark zijn liefde voor cruisen en heerlijke maaltijden deelt tijdens hun cruise nabij het Iberisch schiereiland, de Canarische Eilanden en Marokko.

 • Spotlight on Broadway met Seth Rudetsky & Friends

  19 april, 2022, Barcelona – Venetië, 7 nachten Seven Seas Splendor®
  Beleef concerten met Seth Rudetsky, gewaardeerd SiriusXM radio Broadway presentator en een aantal van zijn favoriete Broadway artiesten en oude vrienden. De legendarische Audra MacDonald brengt haar charme en kracht aan boord van deze reis. Zij wordt vergezeld door haar tweevoudig Tony-genomineerde echtgenoot Will Swenson, evenals de Tony-winnende LaChanze en haar Tony-genomineerde dochter, Celia Rose Gooding. Luister al cruisend over de westelijke Middellandse Zee naar de beste hits en backstage verhalen van Seth en zijn Broadway vrienden.

 • Spotlight on Heritage met Ancestry

  3 juli, 2022, Dublin – Southampton, 12 nachten Seven Seas Voyager®
  Vaar over de Britse eilanden en geniet van de bezienswaardigheden rondom Londen, langs de kusten van Schotland en rond de noordelijke eilanden voordat de magie en schoonheid van het Emerald Isle worden getoond. Tijdens deze historische reis ontdekken gasten de kracht van genealogie samen met Kyle Betit en Celia Heritage van AncestryProGenealogists® door middel van fascinerende presentaties, privé-sessies en onthullingen van de experts over geselecteerde individuen.

 • Spotlight on Wine met Mondavi Wines

  23 juli, 2022, Barcelona – Rome, 14 nachten Seven Seas Explorer®
  Peter Mondavi Jr, een derde generatie mede-eigenaar van de iconische Charles Krug Winery in Napa Valley in Californië, organiseert deze inzichtelijke Spotlight Voyage die reizigers de unieke kans geeft om adembenemende bestemmingen te combineren met wijnen van wereldklasse en gastronomische gerechten, door middel van een verscheidenheid aan verrijkende seminars en proeverijen. Tijdens het cruisen over de westelijke Middellandse Zee krijgen gasten een insiderperspectief in de negen wijngaarden die Peter overziet, waar wijnen worden geproduceerd die zijn gemaakt van Cabernet Sauvignon, Merlot, Sauvignon Blanc, Pinot Noir en Chardonnay druivensoorten.

 • Spotlight on The World Wars

  23 augustus, 2022, Southampton – Amsterdam, 10 nachten Seven Seas Voyager®
  Gasten worden uitgenodigd om mee te gaan op een indrukwekkende reis door de historische locaties van Noord-Europa. Met in herinnering het einde van WO I plaatsvond en 77 jaar geleden het einde van WO II. Nieuwe inzichten kunnen worden verkregen bij producenten van vier grote series die verschenen op de Amerikaanse publieke omroep PBS, over de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog, de Tweede Wereldoorlog, de Koreaanse Oorlog en de Vietnamoorlog. Ook is er een speciale excursie naar de slagvelden van Normandië. Uitgenodigde sprekers zijn Erik Ewers, Stephen Ives, Stephanie Carter en LTG (Ret.) Daniel W. Christman. Gasten zullen ook boeiende presentaties, privédiners, vertoningen en meer ervaren.

 • Spotlight on Cuisine met Chef Tommaso Barletta

  30 augustus, 2022, Istanbul – Venetië, 12 nachten Seven Seas Explorer®
  Chef Tommaso Barletta deelt zijn buitengewone talent en culinaire expertise op een fantastische Spotlight Voyage langs Griekenland, Kroatië en Italië. Bekend door zijn bekroonde Italiaanse restaurants in Zuid-Californië, zal Chef Barletta verschillende kookdemonstraties geven van zijn befaamde familierecepten. Bovendien stelt hij een speciaal fijnproeversmenu samen tijdens een avond in de elegante Compass Rose. Daarnaast zijn er twee nieuwe themarondleidingen die het culinaire avontuur van schip naar land voortzetten.

 • Spotlight on Wine met Gargiulo Wines

  29 september, 2022, Southampton – Barcelona, 12 nachten Seven Seas Splendor®
  Met een passende overnachting aan boord in wijnregio Bordeaux, kunnen gasten deelnemen aan intieme wijnproeverijen, diners met bijpassende wijnarrangementen, excursies aan wal en educatieve sessies op deze Spotlight Voyage. De cruise wordt georganiseerd door de oprichters van Gargiulo Vineyards, Jeff Gargiulo en Valerie Boyd. Zij creëren ongelooflijke wijnen in twee wijngaardlocaties in Oakville, Napa Valley.

Spotlight Cruises in Amerika

 • Spotlight on Wine met Harlan Estate

  5 mei, 2022, San Francisco – Vancouver, 13 nachten Seven Seas Mariner®
  Onder leiding van wijnmakers Amanda Harlan (Harlan Estate), David Cilli (Promontory) en directeur van de ultra-premium wijnmakerij en club The Napa Valley Reserve, Phillip Norfleet, zullen wijnliefhebbers deze Spotlight Voyage, die is opgezet rondom de exclusieve wereld van Harlan Estate, niet willen missen. Gasten verkennen tijdens deze reis de ongekende schoonheid van Alaska. Tegelijkertijd genieten ze van speciaal samengestelde excursies aan wal, wijnmasterclasses, speeches en proeverijen. Daarnaast zijn er gastronomische lunches en diners met exclusieve menu’s.

 • Spotlight on Hollywood

  3 oktober, 2022, Los Angeles – Los Angeles, 12 nachten Seven Seas Mariner®
  Deze US West Coast en Mexican Riviera Spotlight Voyage toont het beste van Hollywood met prijswinnende film- en televisieschrijvers, producenten en regisseurs van enkele van de meest succesvolle Amerikaanse tv-komedies. Waaronder producent en schrijver Jeffrey Richman (Modern Family, Frasier en Wings) en negenvoudig Emmy Award-winnende producent, regisseur en schrijver David Lee (Cheers, The Jeffersons). In het Constellation Theater zijn speciale filmvoorstellingen samen met unieke dinerervaringen en gelegenheden om direct in contact te komen met deze experts. Ondertussen bezoekt het schip Mexico’s zonnigste en meest fascinerende havensteden.

 • Spotlight on the American Musical

  23 oktober, 2022, New York – Miami, 14 nachten Seven Seas Navigator®
  Om een van de grootste kunstvormen wereldwijd te huldigen, verwelkomt Regent een reeks hooggewaardeerde artiesten aan boord die hun verhalen en inzichten rondom Broadway zullen delen. Ontmoet de experts tijdens groepsgesprekken, privédiners en cocktailrecepties, die één-op-één interactie mogelijk maken tijdens de onvergetelijke reis. Dit volledig overweldigende Broadway avontuur combineert de glitter, glamour en fanfare van de tijdloze Broadway traditie. Gasten genieten ondertussen het varen over de kristalheldere wateren van het Caribisch gebied.

 • Spotlight on Science & Exploration

  3 november, 2022, Los Angeles – Lima, 16 nachten Seven Seas Mariner®
  Vaar over de Stille Oceaan van Zuid-Californië naar de Peruaanse kusten tijdens een reis van 16 nachten. Met daarin enkele van de allerbeste op wetenschap en onderzoek gerichte shows en series. Ontmoet en leer van de inzichtelijke en getalenteerde breinen achter bekende programma’s waaronder NOVA en andere producties van de Amerikaanse publieke omroep PBS. Gasten genieten tijdens de cruise van unieke presentaties, speciale screenings en culinaire ervaringen. Zo heb je de mogelijkheid tot één-op-één interacties met de filmmakers en producenten.

Heb jij interesse in cruisen met Regent Seven Seas Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel