Regent Seven Seas Cruises heeft Upgrade Your Horizon gelanceerd, de grootste upgradepromotie ooit van de ultra luxueuze cruiserederij. Met de promotie genieten gasten van een 2-Category Suite Upgrade, tot aan een Penthouse Suite, op geselecteerde cruises indien geboekt tussen 4 januari en 28 februari 2021.

Ongeëvenaarde Regent ervaring

Gasten kunnen de ongeëvenaarde Regent ervaring maximaliseren door te ontspannen en tot rust te komen in de stad van vertrek met een gratis 1-nacht pre-cruise hotelverblijf wanneer er gebruik wordt gemaakt van een upgrade naar een Concierge Suite. De mogelijkheid bestaat ook om te upgraden naar een luxueus ingerichte Penthouse Suite waarbij er genoten kan worden van extra voordelen en voorzieningen, waaronder een persoonlijke butler.

Europese gasten die verblijven in suitecategorieën Deluxe Window Suites tot Master Suites, kunnen ook gebruikmaken van de voordelen van een verlaagde aanbetaling van 10%, met uitzondering van Grand Voyages en World Cruises.

Cruisen met vertrouwen

“Na een ongekend jaar wilden we de reisopties voor onze gasten niet beperken, daarom hebben we besloten om Upgrade Your Horizon, onze meest genereuze suite-upgrade, te lanceren op alle schepen en bestemmingen”, aldus Jason Montague, president en CEO van Regent Seven Seas Cruises.

“Regent staat bekend om het leveren van een ongeëvenaarde ervaring met alle luxe inbegrepen. Onze gasten kunnen nu aan boord genieten van een verhoogd serviceniveau in de suite dankzij een gratis 2-Category Suite Upgrade op een route naar keuze.”

Bovendien is Regent Reassurance, waarmee reizigers om welke reden dan ook tot 15 dagen voor vertrekdatum kunnen annuleren en 100% toekomstig cruisekrediet ontvangen, verlengd voor alle boekingen die voor 31 januari 2021 zijn gemaakt, voor alle cruises die vertrekken tot en met 31 oktober, 2021.

Upgraded horizons over de hele wereld

Upgrade Your Horizon biedt gasten de kans om op elk schip, elke reis en op elke bestemming te genieten van verbeterde luxe en in-suite serviceniveaus. Regent Seven Seas Cruises heeft een lijst samengesteld van bijzondere cruises om gasten te helpen bij het kiezen van hun volgende ongeëvenaarde ervaring met alle luxe inbegrepen. Een compleet overzicht is te vinden op www.rssc.com.

In alle havens worden gratis onbeperkte excursies aangeboden, die een aanvulling zijn op het steeds groter wordende inclusieve aanbod van luxe van Regent, waaronder gastronomische gerechten in een scala aan specialiteitenrestaurants en eetgelegenheden in de buitenlucht, kwaliteitswijnen en sterke dranken, in-suite sterke drank en minibar die dagelijks wordt aangevuld, entertainment, ongelimiteerde internettoegang, gratis Valet Laundry en fooien.

Nieuwsgierig naar deze aanbieding? Kijk zeker even bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesZeetours