VerRegent Seven Seas Cruises biedt gasten de kans om hun luxe vakantie te verlengen met maximaal 6 nachten. Dit kan op exotische bestemmingen in Afrika, Azië, Australië & Nieuw-Zeeland en Zuid-Amerika met gratis Extended Explorations. In totaal zijn er 13 gratis pre- en post-cruise landprogramma’s. Gasten kunnen hun vakantie zo verlengen, zowel voor als na het cruisen, zonder extra kosten.

Cruises die in aanmerking komen, zijn 22 cruises van de Seven Seas Explorer en de Seven Seas Voyager die tussen oktober 2021 en maart 2022 plaats vinden.

Indrukwekkende en luxe reiservaring

De vakkundig samengestelde landprogramma’s variëren tussen 2 en 3 nachten. Deze laten de “must-sees” van bestemmingen zien en onthullen lokale verborgen schatten in iconische plaatsen zoals Hongkong, Singapore en Sydney.

Gasten kunnen bijvoorbeeld een 11-daagse cruise boeken op de Seven Seas Voyager, met vertrek op 19 februari 2022. Vervolgens kan deze worden uitgebreid met het gratis landprogramma “Authentic Buenos Aires” van 3 nachten voorafgaand aan de cruise, én het gratis landprogramma “A Passion for Rio” van 3 nachten na de cruise. Zo ontstaat een indrukwekkende en luxe reiservaring van 17 dagen.

Andere verrassende landprogramma’s zijn onder meer de gloednieuwe tour naar Sacred & Scenic Tokyo. Gasten bezoeken de belangrijkste boeddhistische tempels en Shinto heiligdommen in Tokyo. Ook nieuw is de “Winelands and Wildlife” tour vanuit Kaapstad met een combinatie van wijnproeven en het bekijken van wilde dieren.

Gasten die geen gebruik wensen te maken van één of beide gratis landprogramma’s kunnen ervoor kiezen om een korting te ontvangen die kan oplopen tot € 2.580 per suite.

Verloren tijd inhalen

“Eén van de genoegens van reizen is volledig ondergedompeld te worden in een nieuwe cultuur, te kunnen leren over verschillende geschiedenissen, nieuwe smaken te proeven en andere manieren van leven te ontdekken”, aldus Jason Montague, president en chief executive officer van Regent Seven Seas Cruises. “Na zo lang van deze genoegens afgezonderd te zijn geweest, willen we onze gasten de kans bieden om verloren tijd in te halen en hun volgende vakantie te maximaliseren met meeslepende ervaringen zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn.”

Gratis Extended Explorations biedt ook verminderde aanbetalingen van 10%. De aanbieding geldt voor boekingen tussen 1 en 31 maart 2021.

Meer gedetailleerde landprogramma’s en bijbehorende cruises vind je op www.rssc.com/Free-Extended-Explorations.

Nieuwsgierig naar dit mooie aanbod? Kijk zeker even bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel