Princess Cruises heeft de eerste beelden getoond van haar nieuwste Medallion-klasse schip, Enchanted Princess. Het schip van 145.000 brutoton en een maximale capaciteit van 3.660 passagiers begint op 10 november met 15 10-daagse Caribische routes, met Fort Lauderdale als begin en eindpunt. Daarna trekt de Enchanted Princess, dat een evolutie is van het ontwerpplatform van haar zusterschepen Royal Princess (2013), Regal Princess (2014), Majestic Princess (2017) en Sky Princess (2019), weer terug naar Europa.

Op maandag 13 december 2021 wordt het nieuwe vlaggenschip van Princess Cruises gedoopt. De ceremonie zal live worden uitgezonden op de website van Princess Cruises, haar Facebook-pagina en YouTube. Daarover volgt later meer informatie.

“De introductie van ons nieuwste schip – Enchanted Princess – is een belangrijke mijlpaal voor Princess en we kijken uit naar de eerste gasten die dit prachtige schip kunnen ontdekken”, aldus John Padgett, president van Princess Cruises. “Enchanted Princess is ons zevende schip dat in de vaart komt sinds de wereldwijde cruisestop vanwege de coronapandemie. Het betekent onze succesvolle weg voorwaarts, met veel loyale en nieuwe gasten die klaar staan ​​om met ons te cruisen en onze teamgenoten die klaar staan ​​om betekenisvolle en gedenkwaardige vakanties te bezorgen tegen een ongelooflijke waarde.”

Net als alle andere schepen in de Princess-vloot beschikt Enchanted Princess voor een gepersonaliseerde cruise-ervaring over Medallion, een klein draagbaar apparaat dat tal van voorzieningen en diensten mogelijk maakt, van versneld contactloos inschepen tot het lokaliseren van familie en vrienden aan boord, evenals een bezorgservice overal op het schip. Daarnaast profiteren passagiers van MedallionNet, een van de snelste wifi op zee.

Andere bijzondere voorzieningen aan boord van Enchanted Princess zijn:

Sky Suites – De nieuwe Sky Suites, voor de eerste keer geïntroduceerd op Sky Princess (2019), bieden luxe accommodatie voor maximaal vijf gasten en een balkon van 1000 vierkante meter met uitzicht van 270 graden. Dit is het grootste balkon van de cruisemaatschappij op zee. Inbegrepen zijn diverse exclusieve faciliteiten en de service en diensten van een Suite Experience Manager.

25 Bars & Restaurants – Enchanted Princess beschikt over de meeste al fresco eetgelegenheden van elk Princess-schip waaronder Bistro Sur La Mer van drie Michelinsterren chef-kok Emmanuel Renaut, Sabatini’s Italian Trattoria met een eigen ruimte waar pasta wordt gemaakt, Crown Grill Steakhouse en Bar, Crooners, Chef’s Table Lumiere, Gigi’s Pizzeria, The Salty Dog Gastropub, Gelato en drie hoofdrestaurants.

Zwembaden – Naast meerdere bubbelbaden bevat Enchanted Princess twee diepe zwembaden, grenzend aan de bar op het bovendek. Aan het achtersteven van het schip is er een infinity-stijl Wakeview-zwembad en bar met een spectaculair uitzicht op zee. Tot slot is er de Retreat Pool voor een rustige oase.

Productieshows – Op de Enchanted Princess zal de show Rock Opera worden opgevoerd. Deze productie debuteerde succesvol aan boord van Sky Princess, met bijzondere kostuums geïnspireerd op glamoureuze avant-gardemode en een muzikale soundtrack bestaande uit klassieke rock, opera en musical. Daarnaast biedt 5-SKIES een virtuele gamewereld, spectaculaire digitale effecten en acrobatiek, sets en hedendaagse muziek. Het is een van de meest visueel geavanceerde shows van de cruisemaatschappij ooit.

Take Five – Take Five toont neemt je mee naar het hart van het jazztijdperk. Passagiers kunnen elke avond genieten van live jazz onder het genot van cocktails van Master Mixologist Rob Floyd en speciale gin-cocktails die exclusief voor Take Five zijn gemaakt. Ook Take Five debuteerde eerder op Sky Princess.

Enchanted Princess is ook uitgerust met de typische Princess-locaties en -voorzieningen, waaronder de Piazza, Lotus Spa, The Sanctuary, Movies Under the Stars, Princess Live! Café, Good Spirits at Sea Bar, Vegas-Style Casino, The Shops of Princess, Camp Discovery Youth & Teen Centre en Discovery at SEA-programma’s.

Wil jij varen met de nieuwe Enchanted Princess? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travel Store