Princess Cruises organiseert begin 2022 een “The Love Boat”-themacruise. De cruise op de Majestic Princess zal worden gehost door ‘Celebrations Ambassador’ Jill Whelan en er zullen optredens zijn van de originele cast van de populaire serie en een speciaal eerbetoon aan de eerder dit jaar overleden acteur Gavin MacLeod, bekend als Captain Stubing. Deze zevendaagse cruise is van 26 februari tot 5 maart 2022 vanuit Los Angeles (San Pedro) naar de Mexicaanse Rivièra.

Jill Whelan (Vicki Stubing), Cynthia Lauren Tewes (Julie McCoy), Bernie Kopell (Doc), Fred Grandy (Gopher) en Ted Lange (Isaac) zullen tijdens de cruise hun favoriete herinneringen aan de show delen, deelnemen aan verschillende gastactiviteiten en het leven en de carrière vieren van Gavin MacLeod, die meer dan 35 jaar als merkambassadeur voor Princess Cruises diende tot zijn overlijden in mei 2021, op 90-jarige leeftijd.

De reis gaat van start op de verjaardag van MacLeod – 26 februari 2022 – en vaart de kenmerkende Mexicaanse Rivièra-route van de cruisemaatschappij die prominent aanwezig was tijdens de 10-jarige reeks van 1977-1986 van de tv-show, waar Princess-cruiseschepen dienden als de zeegaande co-ster van de serie. De cruise zal o.a. de bestemmingen Puerto Vallarta, Mazatlan en Cabo San Lucas aandoen.

Aan boord van ‘The Love Boat’

De volgende ‘Love Boat’ activiteiten staan gepland:

  • Feestelijke Sailaway party inclusief de populaire, op de jaren 70 geïnspireerde, Love Boat Disco Deck Party;
  •  Hernieuwing van de geloftenceremonie, georganiseerd door Whelan en de cast op het bovendek;
  • Q&A met de cast;
  • Verjaardagsviering ter ere van MacLeod;
  • “Love Boat”-afleveringen uitgezonden op Movies Under the Stars en in de hutten;
  • Love Boat trivia met de Cruise Director;
  • Cast fotomomenten
  • “Love Boat” themamenu’s en speciale cocktails
  • Thema-decor, fotoachtergronden en merchandise

Princess is verbonden met “The Love Boat”, ook buiten de setting van de show. De rederij herenigde eerder de originele castleden bij twee doopceremonies – Dawn Princess (1997) en Regal Princess (2014). Ze maakten bovendien hun opwachting op de Rose Parade van de cruisemaatschappij en bij een ‘throwback’-cruise in 2015 ter ere van het 50-jarig jubileum van de rederij. In mei 2018 ontvingen de zes originele castleden van “The Love Boat” een ere-ster plaquette op de Hollywood Walk of Fame. Dit als erkenning voor hun bijdragen aan de geschiedenis van de televisie en ondersteuning van het behoud van de Walk of Fame.

Deze cruise is beschikbaar vanaf €671. Wil jij cruisen met Princess Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travel Store