De cruisereisbureaus Cruisewinkel, Cruise Travel en Zeetours hebben de tweede naam van een grote musicalster bekend gemaakt voor de Musical Cruise in 2023. Musical ster Pia Douwes zal naast Stanley Burleson op het toneel verschijnen van de Celebrity Edge. De Musical Cruise kent nog een derde ster, die de reisbureaus binnenkort bekend maken.

Pia Douwes en Stanley Burleson auditeerden 35 jaar geleden tegelijkertijd voor de eerste Nederlandse productie van Cats. Daarna waren de twee musicalsterren samen te zien in musicals als Les Misérables, Chicago, Elisabeth, Fosse, 3 Musketiers, Passion, en de Nederlandse tournee van Cats. Hoewel beide sterren in 2017 samenwerkten in de musical The Addams Family (Pia als hoofdrolspeelster en Stanley als choreograaf), is het voor het eerst in meer dan vijftien jaar dat Pia en Stanley weer samen op het toneel te zien zijn.

Pia Douwes ontving dit jaar de Musical Oeuvre Award voor haar indrukwekkende carrière en is op dit moment te zien in de musical The Prom. Pia speelde op Broadway, de Londense West End, Wenen, Berlijn en Moskou, maar was ook te zien in bijna alle Nederlandse theaters. Hoogtepunten uit haar carrière zijn onder andere het creëren van de titelrol in de musical Elisabeth, een rol die zij speelde in Oostenrijk, Nederland en Duitsland, de rol van Velma Kelly in de musical Chicago in Nederland, de West End en Broadway en de rol van Norma Desmond in Sunset Boulevard in Nederland en Duitsland.

Stanley Burleson viert dit seizoen zijn 35-jarig artiestenjubileum en won eerder dit jaar zijn vijfde Musical Award voor zijn rol als de Geest in de Disney’s Aladdin en is dit theaterseizoen ook te zien in De Wolf en de 7 Geitenwollen Sokjes. Stanley begon zijn carrière ooit in de musical Cats en was onder andere te zien in de musicals Evita, Miss Saigon, Elisabeth, From Sammy with Love en We Will Rock You.

Beide ‘award winning’ musicalsterren worden tijdens de Musical Cruise 2023 ondersteund door een gerenommeerd ensemble, bestaande uit Liss Walravens (Tina – The Tina Turner Musical, Diana en Zonen, The Addams Family), Julia Berendse (Titanic, The Addams Family, Liesbeth List), David van den Tempel (De Schippers van de Kameleon, Titanic, Soldaat van Oranje) en Marcel Visscher (CARO, Titanic, Beauty and the Beast).

Aan boord

Cruiseschip Celebrity Edge zal op 10 juni 2023 vanuit Barcelona vertrekken voor de Musical Cruise 2023. De cruise duurt 8 dagen en duurt van 10 juni tot en met 17 juni 2023. Op de route liggen het schitterende Valencia, met haar oude binnenstad en prachtig kerken, hippe eiland Ibiza, Portofino, Corsica en La Spezia alvorens de reis eindigt in Civitavecchia (nabij Rome).

De musicalsterren treden diverse malen op, samen met een ensemble op diverse locaties in het schip, die zowel overdag als ’s avonds plaats zullen vinden. Deze zijn exclusief voor de musical cruisegasten toegankelijk en niet voor andere passagiers.. Aan boord zullen bovendien tal van extra’s georganiseerd worden waaronder leuke activiteiten zoals een quiz, Meet & Greet en cocktailparty met de musical sterren.

Het complete musicalpakket is alleen bij bovenstaande reisbureaus te boeken en omvat:

  1. drankpakket,
  2. fooien,
  3. internet-toegang,
  4. transfers, vluchten én musical entertainment van top niveau

Boek deze cruise vanaf €2295 (binnenhut), €2699 (buitenhut), €3.099 (balkonhut), €4599 (suite). Kijk bij:

Cruise Travel – vanaf €2295