Orlando Ashford zal bij Azamara in de functie van uitvoerend voorzitter worden benoemd. Ashford is geen onbekende in de cruisewereld omdat hij jarenlang directeur was van Holland America Line. Van 2014 tot 2020, was hij in die positie.

Azamara zal in het 1e kwartaal overgaan van de Royal Caribbean Group naar investeringsmaatschappij Sycamore Partners. Ook werd deze week bekend dat een vierde schip, de ex-Pacific Princess aan de vloot zal worden toegevoegd.

“We zijn blij dat Orlando deze rol op zich neemt nu Azamara aan het volgende hoofdstuk begint, ondersteund door Sycamore Partners”, aldus Stefan Kaluzny, Managing Director van Sycamore Partners. “Orlando brengt aanzienlijke leiderschapservaring met zich mee, evenals specifieke expertise in de cruise- en reisindustrie, waardoor hij zeer geschikt is om te dienen als Azamara’s Executive Chairman.”

Ashford: “Ik vind het geweldig om in deze spannende tijd voor Azamara in de rol van uitvoerend voorzitter te worden benoemd, aangezien ik het bedrijf en het merk lang heb bewonderd”, aldus Ashford. “Ik geloof dat Azamara uniek gepositioneerd is in de branche en ik kijk ernaar uit om onze gedeelde visie op groei uit te voeren. Samen met het Azamara-team zullen we ons concentreren op het continueren van wat Azamara’s trouwe gasten hebben leren kennen en waarderen.”

Bekijk de prachtige cruises van Azamara:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelDreamlinesZeetours