Oceania Cruises kondigde gisteren aan dat zij tientallen hutten voor één persoon gaan toevoegen aan de huidige vloot. Op de vier kleinere schepen Regatta, Nautica, Insignia en Sirena worden elk 14 éénpersoonshutten beschikbaar.

Regatta biedt deze aan vanaf 25 september 2022, Nautica vanaf 26 september, Insignia en Sirena vanaf 1 oktober 2022. Door de toevoeging van deze 56 hutten én ook met de toevoegin van Vista éénpersoons balkonhutten op haar nieuwe schip Vista dat in 2023 in de vaart komt, zet Oceania zich meer in voor de alleengaande cruisereizigers.

“Een van de grootste factoren in het succes van Oceania Cruises is dat we niet alleen luisteren naar de feedback die onze gasten en reispartners geven, maar dat we er ook naar handelen. Onze gasten en reispartners wilden meer opties voor individuele reizigers en een meer divers reisaanbod, en we zijn blij dat we dat kunnen doen”, aldus Howard Sherman, President & CEO van Oceania Cruises.

Eénpersoonshutten met zeezicht

Alle solo-hutten zijn buitenhutten, dus met een raam naar buiten. Ze liggen op dek 6 en bieden dezelfde voorzieningen als de tweepersoonshutten, zoals een minibar, een Tranquility bed, zithoekje en veel opbergruimte.

Prijzen en beschikbaarheid voor de nieuwe Solo Oceanview-passagiershutten zijn beschikbaar vanaf 11 april 2022.

Nieuwsgierig naar Oceania Cruises? Bekijk de cruises bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel