Oceania Cruises is de verkoop gestart van haar cruiseprogramma voor Europa en Noord-Amerika van april-november 2023. De luxe cruisemaatschappij zal met 7 cruiseschepen in de vloot 179 routes varen waarbij meer dan 260 havens worden aangedaan rond de Middellandse Zee, Noord-Europa, Oostzee, Scandinavië, Alaska, Canada en Amerika. Het is daarmee het meest uitgebreide en diverse aanbod van de rederij tot op heden.

“Deze nieuwe reizen zijn ideaal voor veeleisende reizigers die de wereld opnieuw willen ontdekken”, aldus Bob Binder, President & CEO van Oceania Cruises. “Of ze nu bekende paden bewandelen of naar onbekende gebieden gaan, ze zullen een innemende glimlach, boeiende culturele elementen en fascinerende culinaire ervaringen aantreffen.”

Met 30 tot 50 procent meer tijd in de havens dan premium cruisemaatschappijen biedt dit nieuwe cruiseprogramma 190 overnachtingen/meerdaagse verblijven in zowel grote als kleine aanloophavens. Daarnaast zijn er nog eens honderden avond- en late-nachtafvaarten, die passagiers de mogelijkheid bieden om in alle rust de geschiedenis, cultuur en keukens van de bestemmingen te ontdekken.

Oceania Cruises zal in 2023 2 keer vanuit Amsterdam vertrekken. Op 2 juni 2023 vertrekt de Marina vanuit de Nederlandse hoofdstad voor een 12-daagse cruise naar Kopenhagen. De bestemmingen die worden aangedaan zijn Oslo (Noorwegen), Aarhus (Denemarken), Warnemunde (Berlijn, Duitsland), Helsinki (Finland), St. Petersburg (Rusland), Tallinn (Estland) en Stockholm (Zweden). Een overnachting in St. Petersburg biedt de bijzondere gelegenheid om het White Nights festival te ervaren.

Het tweede vertrek van Oceania Cruises in 2023 vanuit Amsterdam staat gepland op 26 september 2023, een 34-daagse cruise van de Riviera naar Venetië waarbij bestemmingen worden aangedaan langs Europa’s Noord-Atlantische en noordelijke Middellandse Zeekust. Ook kortere routes (14-dagen naar Barcelona en 24 dagen naar Rome) en een nog langere route (44-dagen naar Athene) zijn mogelijk.

Hoogtepunten uit het Europa en Noord-Amerika programma in 2023:
  • Reizen variëren in lengte van 7 tot 56 dagen;
  • 9 nieuwe aanloophavens: Kalundborg, Denemarken; Nordfjordeid, Noorwegen; Oban, Schotland; Runavík (Faeröer), Denemarken; Torbay, Verenigd Koninkrijk; Limnos, Griekenland; Jeddah, Saoedi-Arabië; Lipari, Italië; Eastport, Maine;
  • 57 Grand Voyages;
  • Verkenning van de Middellandse Zee met een klein schip met 102 routes om uit te kiezen;
  • Meer dan 40 cruises en Grand Voyages naar de Heilige Landen van Israël en Turkije;
  • Riviera biedt 14 reizen naar de Britse eilanden, Ierland, IJsland, de Noorse fjorden en Groenland;
  • Marina herhaalt haar reizen naar de Baltische hoofdsteden en Rusland met meer dan een dozijn afvaarten;
  • Het inaugurele seizoen van Vista met 18 reizen in de Middellandse Zee, de Griekse eilanden, de Heilige Landen, de Britse eilanden en het koloniale Amerika;
  • Regatta vaart 13 Alaska cruises variërend van 7 tot 20 dagen;
  • Insignia en Vista bieden 14 afvaarten aan vanuit New York, Montreal en Boston, gericht op de Canadian Maritimes, Colonial Americas en Bermuda.
Wil jij in 2023 met Oceania Cruises varen? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travel Store