Oceania Cruises heeft haar nieuwe Wereldcruise 2025 en de Grand Voyages voor 2025 bekend gemaakt, een reeks van 7 langere Grand Voyages die van 50 tot 111 dagen duren.

“Deze nieuwe collectie van wereldomspannende routes omvat zowel iconische als buiten de gebaande paden havens en biedt een schat aan mogelijkheden voor onze gasten om de verste uithoeken van de wereld te verkennen, waardoor de reis net zo lonend is als de bestemming,” aldus Howard Sherman, President en CEO van Oceania Cruises.

De Grand Voyages variëren van een spectaculaire 111-daagse wonderbaarlijke expeditie door de Stille Zuidzee, Nieuw-Zeeland, Australië, Zuidoost-Azië, Afrika en de Middellandse Zee tot een cruise met drie continenten aan boord van twee kleine, luxe schepen met daarbij een meerdaags landprogramma.

De ultieme odyssee

Gasten kunnen beginnen met een cruise van 50 dagen rond Australië, Indonesië en Nieuw-Zeeland en worden vanuit Sydney naar Zuid-Amerika gevlogen voor een tweede cruise, die via Patagonië, Antarctica en de Chileense fjorden gaat. Deze twee cruises kunnen onderbroken worden door een keuze uit twee boeiende landarrangementen  – zes dagen in de buitengewone Blue Mountains van Australië of zes dagen in het Andes-merengebied van Chili en Argentinië.

Deze 74 daagse reis is beschikbaar vanaf €38.869 per persoon, op basis van twee personen in een balkonhut.

 

De wereld rond in 180 dagen

Van Oost naar West, start de 2025 Around the World in 180 Days-cruise in Miami. De 656 gasten tellende Insignia cruist naar het zuiden naar het levendige Brazilië en de wildernis van de Amazone voordat ze de grote Atlantische Oceaan oversteekt voor avonturen in de dorpen en majestueuze landschappen van Afrika.

Op weg naar Zuid-Afrika bezoekt het schip het meest afgelegen bewoonde eiland ter wereld: het vulkanische eiland Tristan da Cunha. De Insignia gaat daarna verder naar het oosten, naar de grote steden en ongekende wonderen van Azië, met onderweg enkele van de meest exclusieve eilanden in de Indische Oceaan. De Franse Comoren, Malediven en Seychellen alsook boeiende bestemmingen in Myanmar, Thailand, Vietnam, Japan, Indonesië en daarbuiten.

Via de minder verkende kust van West-Australië, ga je door de Stille Zuidzee en enkele van de mooiste eilanden van Frans-Polynesië. Hawaii is de laatste bestemming voordat de wereldcruise wordt afgesloten.

Inclusief bij de 180-daagse wereldcruise zijn:

  • Fooien
  • Wasservice
  • Bijzondere evenementen aan wal in Montevideo, Namibië, Singapore, Bali en Adelaide

Prijzen starten bij €67.069 per persoon in een balkonhut.

Bekijk de e-magazines:

Wereldcruise 2025

Grand Voyages

Oceania boek je bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel