Oceania Cruises introduceert Go Green en Beyond Blueprints tours. Deze tours bieden een unieke kijk achter de schermen van duurzaam opererende lokale ondernemingen en iconische bouwwerken.

Met meer dan 150 Go Green-tours om uit te kiezen over de hele wereld, komen cruisereizigers in contact met bewoners en bedrijven die duurzaam ondernemen. Zo is er een bezoek aan een duurzame wijngaard in Almeria, ontdekken reizigers de fascinerende aspecten van hydrocultuur in de regenwouden van St. Kitts, maken ze kennis met milieubewuste kunst in Buenos Aires of proeven zij de enige rum ter wereld die CO2 neutraal is geproduceerd.

Minstens zo uniek zijn de Beyond Blueprints-tours die een zeldzame en diepgravende blik achter de schermen bij enkele van ‘s werelds meest iconische architecturale monumenten bieden, zoals de Koninklijke Bibliotheek en het aquarium The Blue Planet in Kopenhagen, het Equinor-kantoorgebouw, La Villa Mediterranée en MUCEM Marseille en het Munchmuseum in Oslo. De rederij presenteert in totaal 10 Beyond Blueprints-tours in Europa voor 2022 en naar verwachting worden later in het jaar nog meer wereldwijde bestemmingen onthuld.

Interesse in deze tours met Oceania Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel