Oceania Cruises biedt reizigers een gratis landarrangement aan op een aantal geselecteerde reizen in 2023. Gasten die vóór 8 januari 2023 een cruise boeken, kunnen een pre- of post-cruise arrangement kiezen op bestemmingen zoals in Kaapstad, Taj Mahal, Angkor Wat en meer.

“Elk van onze landprogramma’s gaat diep in op de rijke geschiedenis, cultuur, natuur en architectuur van deze bestemmingen. Er zijn sommige plaatsen in de wereld die we gewoon niet per schip kunnen bereiken, maar die we niet mogen missen tijdens het cruisen door de regio, dus onze landprogramma’s zijn de beste gelegenheid voor gasten om deze opmerkelijke plaatsen te bezoeken en het gratis te doen,” aldus Howard Sherman, president en chief executive officer van Oceania Cruises.

Landarrangementen

Arrangementen die onder deze aanbieding vallen zijn onder andere:

  • Oude Inca’s en ongerepte Paracas
    1 nacht | Lima (Callao), Peru

Het programma ‘Ancient Incas & Pristine Paracas’ biedt de rederij aan als een excursie bij Insignia‘s Pacific Panorama Cruise, die op 15 januari 2023 vanuit San Francisco vertrekt voor een 24-daagse reis van San Francisco naar Santiago, Chili.

  • Chileense wonderen en wijn
    3 nachten | Post-Cruise Santiago de Chile, Chili

Het ‘Chilean Wonders & Wine’-programma kan worden geboekt tijdens Insignia‘s Pacific Panorama Cruise, die op 15 januari 2023 vanuit San Francisco vertrekt voor een 24-daagse reis vanuit San Francisco naar Santiago, Chili.

  • Wijnlanden en dieren in het wild
    3 nachten | Pre- of post-cruise Kaapstad, Zuid-Afrika

Het ‘Winelands & Wildlife’-programma boek je op Insignia‘s Safaris & Global Gems Cruise, met vertrek van Kaapstad naar Dubai op 5 april 2023 en de Atlantische Oceaan Expeditiecruise, die op 4 maart 2023 vertrekt voor een 32-daagse reis van Rio de Janeiro naar Kaapstad.

Andere arrangementen gaan naar Angkor Wat, India, Singapore, Hong Kong, Tokyo en Dubai.

Bekijk deze Oceania cruises bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel