Oceania Cruises biedt tussen mei en september 2023 14 afvaarten naar het prachtige Alaska vanuit vanuit Los Angeles, Seattle en Vancouver. De rederij kiest voor een aanpak die verder gaat dan de typische toeristische bezienswaardigheden. Cruisereizigers kunnen een eigen perspectief op de lokale cultuur en keuken ontdekken met de 656 gasten tellende Regatta.

Met meer dan 250 tours en excursies die worden aangeboden in Ketchikan, Sitka, Juneau, Wrangell en daarbuiten, biedt Alaska volop mogelijkheden voor spannende gletsjer verkenningen, authentieke culinaire workshops, bezoeken aan inheemse stammen, proeverijen van ambachtelijk bier, excursies in nationale parken en de mogelijkheid om geniet van de betoverende natuurlijke schoonheid van de regio. Via de Go Local-tourserie van Oceania Cruises kunnen gasten deelnemen aan exclusieve excursies voor kleine groepen om bestemmingen op een geheel nieuw niveau te ervaren. Hier worden avonturiers verwelkomd in lokale huizen en bedrijven en ondergedompeld in de lokale manier van leven om meer te weten te komen over oude tradities.

Cruisereizigers die deze maand boeken, kunnen nog meer besparen op deze once-in-a-lifetime ervaringen met Oceania Cruises’ 20th Anniversary Sale. Ze ontvangen gratis excursies aan wal of een gratis drankpakket of gratis tegoed aan boord plus een speciaal bonusgeschenk van maximaal $ 800 tegoed aan boord per suite of passagiershut op Alaska-routes.

“We zijn verheugd om onze gasten een frisse kijk op Alaska te bieden, vol ontroerende persoonlijke momenten die verbonden zijn met de natuur, de mensen en de lokale keuken”, aldus Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises. “De schoonheid van onze kleine schepen, vooral in een bestemming als Alaska aan boord van onze intieme Regatta, geeft gasten toegang tot kleine havens en afgelegen havens die niet door anderen worden aangeboden.”

Regatta

De elegante Regatta beschikt over vier unieke restaurants met de The Finest Cuisine at Sea®. Daarnaast heeft ze een fitnesscentrum en spa, acht lounges en bars, een casino en 333 suites en passagiershutten. Daarvan beschikt bijna 70% over privéveranda’s – perfect om de landschappen van Alaska te bekijken. De intieme afmetingen van het schip zorgen voor unieke ervaringen in elke haven. Regatta kan ook havens als Wrangell en Prince Rupert aandoen die grotere schepen niet bezoeken, waardoor de Sawyer- en Hubbard-gletsjers van dichtbij te zien zijn alsook Tracy Arm Fjord.

De Alaska cruises op een rij

  • Glitz naar Glaciers: 12 dagen van Los Angeles naar Vancouver met een bezoek aan San Francisco, Astoria, Klawock, Icy Strait Point, Juneau en Ketchikan. Vertrek 18 mei 2023.
  • Alaska Adventures & Landscapes: 10 dagen van Vancouver naar Seattle met een bezoek aan Wrangell, Juneau, Skagway, Icy Strait Point, Ketchikan en Victoria. Vertrek op 30 mei.
  • Gold Rush, Glaciers & Wildlife: 10 dagen van Seattle naar Seattle met een bezoek aan Ketchikan, Icy Strait Point, Sitka, Juneau, Klawock en Victoria. Vertrek 23 juni.
  • Wildlife & Frontiers: 11 dagen van Seattle naar Seattle met een bezoek aan Ketchikan, Juneau, Skagway, Icy Strait Point, Klawock, Prince Rupert en Victoria. Vertrek 3 juli.
  • Wildlife & Wonders: Zeven dagen van Seattle naar Seattle met een bezoek aan Wrangell, Sitka, Ketchikan en Victoria. Vertrek 14 juli.
  • Alaska & British Columbia: 11 dagen van Seattle naar Seattle met bezoeken aan Ketchikan, Sitka, Juneau, Icy Strait Point, Wrangell, Prince Rupert en Victoria. Vertrek 21 juli.
  • Prachtig landschap: zeven dagen van Seattle naar Seattle met bezoeken aan Ketchikan, Juneau, Sitka en Victoria. Vertrek 1 Augustus.
  • Oogverblindend Alaska: 10 dagen van Seattle naar Seattle met een bezoek aan Klawock, Juneau, Skagway, Sitka, Ketchikan en Victoria. Vertrek 8 augustus.
  • Radiant Alaska: 10 dagen van Seattle naar Vancouver met bezoek aan Ketchikan, Juneau, Skagway, Icy Strait Point, Sitka en Victoria. Vertrek 28 augustus
  • Alaska & California Treasures: 20 dagen van Vancouver naar Los Angeles met bezoeken aan Ketchikan, Juneau, Skagway, Sitka, Prince Rupert, Victoria, Astoria, Los Angeles, Catalina Island, San Francisco en Ensenada. Vertrekt 7 september 2023.
Bekijk alle cruises bij:

CruiseOnline – Nieuw! Captain Cruise Cruisereizen


Onze favorieten uit de fanshop