Norwegian Prima is afgelopen weekend voor de eerste keer aangekomen in haar nieuwe thuishaven Port Canaveral. Vanuit de op één na drukste cruisehaven ter wereld gaat het nieuwe cruiseschip van Norwegian Cruise Line een volledige seizoen varen. Het is een nieuwe mijlpaal voor het eerste grote cruiseschip dat werd gedoopt in Reykjavik, IJsland. Na een kort zomerseizoen in Europa zal de Norwegian Prima cruises gaan maken vanuit New York, Galveston en Miami. Nu is het de beurt aan de Space Coast.

Zondag startte Norwegian Prima haar eerste cruise vanuit Port Canaveral naar de Caribbean. Ze zal dit doen tot en met maart 2023. Bestemmingen die worden aangedaan zijn Mexico, Jamaica, Honduras en bezoeken aan het exclusieve resort van de rederij Harvest Cay in Belize en Great Stirrup Cay, het privé-eiland van het bedrijf op de Bahama’s.

“We zijn verheugd om ons nieuwste schip, Norwegian Prima, naar Port Canaveral te brengen met de mogelijkheid om haar voor te stellen aan de tientallen miljoenen reizigers die jaarlijks de omgeving van Orlando bezoeken”, aldus Harry Sommer, president en chief executive officer van Norwegian Cruise Line. “De stad biedt de ultieme gezinsvakantiebestemming, gezien de toegankelijkheid van attracties, de cruisehaven en de gemakkelijke luchtbrug van bijna overal ter wereld. Er is plezier voor iedereen, waardoor het een van de beste pre- en postcruisesteden is.”

Dit jaar verwelkomt Port Canaveral meer Norwegian-schepen dan ooit tevoren, waaronder Norwegian Escape, Norwegian Getaway, Norwegian Joy, Norwegian Gem en Norwegian Prima.

“We zijn verheugd om Norwegian Prima thuis te verwelkomen in Port Canaveral, het eerste schip in een geheel nieuwe klasse voor Norwegian Cruise Line”, aldus Port CEO, kapitein John Murray. “We hebben een geweldige samenwerking met NCLH en deze belangrijke beslissing om hun nieuwste, meest innovatieve schip in onze haven onder te brengen, onderstreept onze toewijding om de verwachtingen van onze gewaardeerde cruisepartners te ondersteunen.”

Cruises met Norwegian Cruise Line zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruise Travel Cruisewinkel

 

Hoe is het cruisen bij Norwegian Cruise Line? Bekijk het op ons Youtube kanaal.