Sinds afgelopen weekend is de Pride of America weer terug in de vaart. Het is het enige cruiseschip dat het hele jaar door cruises maakt naar Hawaï. Pride of America is het 15e schip in de vloot van Norwegian Cruise Line dat een herstart maakt. Ze vaart vanaf 9 april 7-daagse reizen van en naar Honolulu. Er kan worden geboekt tot december 2025.

Passagiers op de Pride of America kunnen zich verheugen op meer dan 100 uur haventijd en de mogelijkheid om vier eilanden te verkennen. Tijdens de cruise zijn er overnachtingen in Kahului (Maui) en Nawiliwili (Kauai) en heb je een prachtig uitzicht op de kust van Nāpali. Andere bestemmingen die worden aangedaan zijn Hilo en Kailua Kona.

“Als enige cruisemaatschappij die het hele jaar door vanuit Hawaï vaart, zijn we verheugd om eindelijk terug te zijn”, aldus Norwegian Cruise Line President en Chief Executive Officer Harry Sommer. “Pride of America zal opnieuw meeslepende routes en zeer authentieke ervaringen bieden die het bedrijfsleven en het toerisme in Hawaï ondersteunen, terwijl reizigers alles krijgen wat ze zoeken van een vakantie in het paradijs.”

Heb jij interesse om naar Hawaï te varen met de Pride of America? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Stip