Norwegian Cruise Line heeft dinsdag de volgende aflevering van “EMBARK – The Series” aangekondigd. “Welcome Aboard” gaat in première op donderdag 9 september 2021 om 02:00 uur ‘s nachts Nederlandse tijd op www.ncl.com/embark en Facebook.

De vijfdelige docuserie van de rederij over de terugkeer van het cruisen gaat verder met een kijkje achter de schermen van The Great Cruise Comeback wanneer Norwegian Jade het eerste schip in de vloot wordt dat na 500 dagen weer gasten aan boord verwelkomt. In deze vierde aflevering zullen kijkers getuige zijn van het bijzondere moment waarop de bemanning na vele maanden voor het eerst weer samenkomt, evenals hun opwinding om te doen waar ze goed in zijn: onvergetelijke cruise-ervaringen bezorgen. De aflevering toont de laatste voorbereidingen om het schip klaar te maken voordat de eerste gasten aan boord gaan en Norwegian Jade geschiedenis schrijft als het eerste schip in de NCL-vloot met Athene als thuishaven.

“We hebben allemaal uitgekeken naar dit moment, dat we na een lange reis van 500 dagen weer kunnen gaan cruisen”, zegt Harry Sommer, president en chief executive officer van Norwegian Cruise Line. “Vanaf het begin wilden we reizigers meenemen terwijl we innoveerden en voorbereidden op onze Great Cruise Comeback. Nu, in deze vierde aflevering, nemen we kijkers mee om de emoties en opwinding te zien en te voelen van een veilige hereniging met onze gasten, bemanning en de bestemmingen die we het afgelopen jaar hebben gemist.”

“Welkom aan boord” gaat live in première op donderdag 9 september 2021 om 02:00 uur ‘s nachts Nederlandse tijd. Deze en voorgaande afleveringen “The Series”, “Spotlights” en “Stories”, zijn beschikbaar op www.ncl.com/embark.

Norwegian Cruise Line hervatte haar cruiseactiviteiten op 25 juli 2021 met 7-daagse cruises van de Norwegian Jade naar de Griekse eilanden. Norwegian Encore werd het eerste schip in de NCL-vloot dat op 7 augustus 2021 terugkeerde naar de Verenigde Staten. Het vaart momenteel haar eerste seizoen van Alaska-reizen van een week vanuit Seattle. Op 15 augustus was Norwegian Gem het eerste schip in de vloot dat de activiteiten hervatte vanuit Miami. De Gem vertrok vanaf de nieuwe Norwegian Cruise Line Terminal in Port Miami met een selectie van reizen van een week naar het Caribisch gebied en vierdaagse cruises naar de Bahama’s . Naarmate de herfst vordert, zullen er meer schepen worden ingezet in Europa en Noord-Amerika.

Cruises met Norwegian Cruise Line zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travel StoreTUI