Het cruiseschip AIDAdiva van AIDA Cruises keert zaterdag terug in de vaart met een eerste reis van Warnemünde naar de Noorse fjorden. De afgelopen weken onderging het cruiseschip op de scheepswerf van Lloyd Werft Bremerhaven een uitgebreide makeover. Van 25 april tot 12 mei 2022 werden naast de reguliere onderhoudswerkzaamheden ook sommige delen van het schip opnieuw ontworpen.

Een nieuwe attractie aan boord van AIDADiva is de ‘Almhütte’, met lekkernijen uit de Alpenregio en verschillende bierspecialiteiten op het menu. Wellnessliefhebbers kunnen zich verheugen op een nieuwigheid in de Body & Soul Spa: de hele wellnessoase is uitgebreid met een ruime buitenruimte waar passagiers kunnen ontspannen en tot rust komen met uitzicht op zee. Daarnaast zijn de fitnesstoestellen vervangen door de nieuwste generatie toestellen en worden er voor de eerste keer Cyberobics workouts gegeven met internationale trainers.

De AIDAdiva biedt tot oktober reizen naar Noorwegen en Denemarken aan, evenals cruises naar diverse steden aan de Oostzee, zoals Stockholm en Kopenhagen, vanuit Warnemünde.

Wil jij cruisen met de opgefriste AIDAdiva? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Stip TUI