Holland America Line vereenvoudigt de reisprotocollen voor gasten.  De laatste update van de “Travel Well” COVID-19-protocollen van de rederij zorgt ervoor dat gasten op de meeste reizen geen pre-cruise COVID-19-test hoeven te doen, ongeacht hun vaccinatiestatus.

Met onmiddellijke ingang hebben niet-gevaccineerde gasten die op “Standard Protocol”-cruises varen, geen test meer nodig voorafgaand aan het zeilen. Controles van de vaccinatiestatus van individuele gasten worden ook stopgezet op reizen volgens het Standaard Protocol, tenzij dit vereist door bestemmingen.

“Onze gasten blijven blijk geven van hun enthousiasme om weer te gaan cruisen, en dit is weer een stap om het hen zo gemakkelijk mogelijk te maken om de wereld veilig te verkennen op een manier die ze graag zien”, aldus Gus Antorcha, president van Holland America Line.

De reiszoeksite van Holland America Line blijft geboekte gasten een eenvoudige manier bieden om te leren welke protocollen van toepassing zijn op hun cruise. Met behulp van de Health Protocols Tool kunnen gasten hun boekingsnummer invoeren om specifieke protocollen voor hun reis te zien.

Samengevat

Belangrijkste feiten voor reizen volgens het standaardprotocol (exclusief de cruises die het Enhanced Protocol volgen):

  • Bewijs van vaccinatiestatus vóór inscheping is niet langer vereist
  • Pre-cruise testen zijn niet vereist
  • De eenvoudigere protocollen omvatten nu ook transits door het Panamakanaal tot 15 nachten

Gasten op Enhanced Protocol- cruises krijgen aanvullende informatie over protocollen op basis van bezochte havens. Gasten kunnen documenten elektronisch blijven indienen of de VeriFLY-app gebruiken voordat ze aan boord gaan voor een eenvoudig en sneller incheckproces. Holland America Line raadt gasten aan om het TravelWell-gedeelte van de website van het bedrijf te bezoeken voor updates voorafgaand aan het vertrek van de cruise, evenals instructies voor het verstrekken van de resultaten van een negatieve test, indien nodig.

Boek je Holland America Line cruise:

Vertrekjaar
Bestemming >>
Canarische Eilanden
Caribisch gebied
Middellandse Zee
Midden-Oosten
Noord-Amerika
Noord-Europa
Oost-Middellandse Zee
West-Middellandse Zee
Zuid-Amerika
Repositioning
Wereldcruises

8-13 dagen
14-20 dagen
Meer dan 20 dagen
Onder €500
€500-€1000
€1000-€1500
€1500-€2000
€2000-€2500
Boven €2500