Celebrity Cruises heeft een tipje van de sluier opgelicht over de nieuwe shows op Celebrity Beyond, het derde Edge klasse schip dat eind april 2022 in de vaart komt. Net zoals haar zusters Celebrity Edge en Celebrity Apex biedt het theater een reusachtig LED scherm van 33,5 meter met 5 separate panelen waarmee elke show tot leven wordt gebracht. Het creatief team achter de nieuwe shows heeft zich in het verleden beziggehouden met Las Vegas, West End producties tot de Olympische Spelen.

“Als je een schip hebt met de naam ‘Beyond’, beloven we onze gasten om elk aspect van het schip verder te brengen dan alles wat we ooit eerder hebben gedaan”, zegt Brian Abel, Senior Vice President Hotel Operations van Celebrity Cruises. “We hebben de toon gezet met zoveel ervaringsgerichte en fantasierijke aanbod. Ik ben nog nooit zó enthousiast geweest.”

Nieuwe shows

De drie nieuwe shows met tal van technologische hoogtepunten worden ten tonele gebracht op het grootste theater tot nu toe in de Celebrity vloot.

  • Elements’ – is een reis door de vijf elemenenten – lucht, water, aarde, vuur en metaal.  Je beleeft acrobatische optredens en ‘lucht fonteinen’ van kunstenaar Daniel Wurtzel waarbij stukken stof door luchtblazers op de grond de lucht in worden geblazen.
  • Arte’ – dompelt het publiek onder in kunst, zoals het standbeeld Peace Makers van de Braziliaanse kunstenaar Rubem Robierb. Met West End creatief leider Kendra Horburgh zal het publiek kunst op een bijzondere manier gaan beleven.
  • ‘Stage Door – is alsof je een exclusieve backstage-pas hebt naar het hart van de grootste Broadway- en West End-musicals. De uitvoering wordt begeleid door een volledig symfonieorkest dat werd opgenomen in het London Palladium. Allemaal tot leven gebracht door middel van geavanceerde technologie door de beroemde regisseur/choreograaf van West End’s Thriller Live!, Gary Lloyd.

Door het schip

Op veel plekken verrast Celebrity Beyond haar gasten, net zoals op de andere Edge klasse schepen. Je vindt op elke plek divers entertainment: 

  • Eden – De meest magische plek aan de achterkant van het schip omvat een lounge, bar en restaurant. Elke dag en elk tijdstip gebeurt er wel wat: van meditatie sessies tot fantasierijke shows in de avond met ongrijpbare figuren.
  • Grand Plaza – Het hart van het schip heeft een kroonluchter die 8 verschillende shows, al dan niet met de dansers en zangers van het theater, ondersteunt met muziek.
  • The Club – Is een ruimte van 2 dekken hoog met kleine shows en thema’s zoals The Jazz Joint, Rocked en Bring the Brass.
  • Rooftop Garden – Een park op een schip met Tai Chi, films in de buitenlucht en een openlucht disco.

27 april 2022

Celebrity Beyond maakt haar debuut op 27 april 2022. Ze maakt dan een 11-daagse reis vanuit Southampton naar onder andere Bordeaux, Lissabon, Sevilla, Mallorca en Barcelona. Daarna cruist ze deze zomer in de Middellandse Zee langs de Franse-, Italiaanse Riviera’s en Griekse Eilanden tot begin oktober.

AMCA Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel