Norwegian Cruise Line heeft een nieuwe ‘Meet the Winemaker’ -serie aangekondigd, ofwel ontmoet de wijnmaker. Het programma waarin wijnmakers en culinaire experts hun expertise delen met een groep gasten aan boord van de schepen van de rederij.

“Onze Meet the Winemaker-serie is terug en beter dan ooit”, zegt Harry Sommer, president en chief executive officer van Norwegian Cruise Line.

“Elk jaar streven we ernaar om deze exclusieve ervaring naar een hoger niveau te tillen en ik geloof dat we dat precies hebben gedaan nu we het zevende jaar van het programma ingaan met indrukwekkende gasten. Deze unieke afvaarten bieden een zeldzame kans om een-op-een gesprek te krijgen met gewaardeerde wijnmakers en hun wijncollectie, terwijl je tegelijkertijd meerdere bestemmingen bezoekt en geniet van een onvergetelijke vakantie aan boord van onze innovatieve vloot.”

De Meet the Winemaker-serie geeft wijnliefhebbers en fijnproevers de kans om via seminars en activiteiten in contact te komen met wijnmakers en andere kenners. Op het programma staan wijnproeverijen, diners met wijnarrangement, interactieve culinaire demonstraties en meet-and-greets aan boord van de schepen. Gasten kunnen ook wijnen kopen die anders alleen verkrijgbaar zijn bij een bezoek aan de wijnmakerijen.

De wijncruises worden gehouden aan boord van de Norwegian Bliss, Norwegian Escape, Norwegian Encore, Norwegian Joy en Norwegian Prima, het nieuwste schip in de vloot.

De line-up van de Meet the Winemaker-serie voor 2023 omvat:

  • 2 april 2023 – Norwegian Bliss, Mexicaanse Riviera, met beroemde chef-kok en tv-persoonlijkheid Aaron Sanchez
  • 9 april 2023 – Norwegian Encore, Oostelijke Caribbean, met wijnmaker Miguel Torres
  • 22 april 2023 – Norwegian Bliss, Alaska, met wijnmaker Salvatore Ferragamo van het landgoed Il Borro in Toscane, Italië, die wijnen van wereldklasse produceert
  • 10 juni 2023 – Norwegian Bliss, Alaska,met Domaines Barons de Rothschild Lafite Wine Dinner georganiseerd door speciale gast: Diane Flamand
  • 9 juli 2023 – Norwegian Encore, Alaska, met Antonio Hidalgo van de Bodegas Hidalgo La Gitana en Chef Ashley Breneman
  • 17 september 2023 – Norwegian Prima, Noord-Europa, met Master Blender, Emma Walker van Johnnie Walker
  • 22 oktober 2023 – Norwegian Escape, Bermuda, met Michael Mondavi van het Michael Mondavi Family Estate
  • 28 oktober 2023 – Norwegian Joy, Westelijke Caribbean, met Gérard Bertrand, winnaar van “The Drinks Business” Master Winemaker of the Year 2023
  • 29 oktober 2023 – Norwegian Escape, Bermuda, met Randy Ullom van de familie Kendall-Jackson
Bekijk deze cruises bij:

CruiseOnline – Nieuw! Captain Cruise Cruisereizen Stip
 

Hoe is het cruisen bij Norwegian Cruise Line? Bekijk het op ons Youtube kanaal.


Favorieten uit de fanshop