Het nieuwe cruiseschip Arvia van P&O Cruises, dat eind 2022 in de vaart komt, zal beschikken over de eerste, multi-zintuiglijke escaperoom van de Britse rederij. De activiteit genaamd ‘Mission Control’ speelt zich onder water af aan boord van een fictieve onderzeeër Arvia II, met een reeks uitdagende puzzels. De ‘expeditie’ wordt geleid door de fictieve Dr. Ryan en heeft meerdere verhaallijnen, geschikt voor alle leeftijden, met een filmachtig plot met diverse wendingen inclusief bewegingssimulatie.

“Vakanties draaien om nieuwe ervaringen en deze meeslepende escaperoom zal onvergetelijke actievolle momenten creëren met familie en vrienden. Mission Control zal ons entertainmentaanbod aan boord nog verder uitbreiden, waardoor gasten de kans krijgen om unieke ervaringen te creëren waar ze nog jaren over zullen praten”, aldus P&O Cruises President, Paul Ludlow.

De eerste reis van Arvia is een 15-daagse cruise naar de Canarische Eilanden, met vertrek vanuit Southampton op 9 december 2022, met stops op Madeira, Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Cadiz en Lissabon.