Het toekomstige nieuwe cruiseschip Norwegian Viva, dat volgend jaar juni in de vaart komt, zal tijdens haar inaugurele cruiseseizoen in de Middellandse Zee een korte uitstap maken naar Noord- en West-Europa. Het tweede Prima-klasse schip van Norwegian Cruise Line doet daarbij 2 keer IJmuiden aan. Momenteel is het schip in aanbouw op de scheepswerf van Fincantieri in Marghera.

Volgens het cruiseprogramma staat de maiden call van Norwegian Viva aan de Felison Terminal gepland op zondag 6 augustus 2023 van 07:00 uur tot 15:00 uur. Het is dan bezig aan een 9-daagse cruise van Lissabon (Portugal) naar Southampton (Engeland). Het tweede bezoek wordt 3 dagen later, woensdag 9 augustus (12:30-20:30 uur), verwacht als het schip dezelfde route weer terug vaart.

In juni 2023 start Norwegian Viva met het varen van 9-, 10- en 11-daagse routes in de Middellandse Zee waarbij verschillende Zuid-Europese steden fungeren als thuishaven. Onder andere Lissabon, Portugal; Venetië (Triëst) en Rome (Civitavecchia), Italië; en Athene (Piraeus), Griekenland worden aangedaan. Hierna zet Norwegian Viva koers richting de zuidelijke Caraïben voor het winterseizoen van 2023-2024 met cruises vanuit San Juan, Puerto Rico.

Klik hier voor meer informatie over het cruiseschip Norwegian Viva.

Wil jij volgend jaar varen met de nieuwe Norwegian Viva? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel