Het nieuwe cruiseschip Celebrity Beyond heeft vrijdagmiddag de scheepswerf van Chantiers de l’Atlantique in Saint-Nazaire onder grote publieke belangstelling voorgoed verlaten. Het derde schip in de Edge-klasse van Celebrity Cruises is op weg naar Southampton waar ze volgende week donderdag wordt verwacht. De bouw van de Celebrity Beyond duurde in totaal 27 maanden.

De maiden voyage van het zusterschip van de Celebrity Edge en Celebrity Apex start op 27 april vanuit Southampton. Het gaat om een 11-daagse cruise naar West-Europa met Barcelona als eindbestemming. Ze zal daarna diverse mediterrane cruises aanbieden, waaronder routes van 10 dagen naar de Italiaanse Rivièra en Frankrijk en routes van 11 dagen naar de Griekse eilanden. Begin oktober vaart ze naar het Caribisch gebied.

Miriam verkent het schip al vóór haar eerste cruise tijdens een speciaal moment in Southampton. Ze zal daarvan uitgebreid verslag doen op de website en sociale kanalen. Wil je iets specifieks weten over dit schip? Mail ons!

Heb jij interesse om te varen met het nieuwste cruiseschip van Celebrity Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

AMCA Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel