Vanaf deze week vaart MSC Magnifica weer cruises van 7 nachten vanuit IJmuiden. Nadat het schip in de week voor Kerst de cruise moest afbreken, is het schip afgelopen zaterdag 6 februari voor het eerst weer uit Hamburg vertrokken. De Magnifica vaart naar Southampton, Le Havre, Zeebrugge en bezoekt vervolgens IJmuiden.

Op vrijdag 11 februari is de eerste inscheepmogelijkheid vanuit IJmuiden weer mogelijk. Je kunt inschepen voor een week cruisen of voor een 3-daagse korte cruise naar Hamburg (beperkt beschikbaar!).

Vaarroute Northern Pearls

  • Hamburg – staat bekend om zijn elegante boulevards, statige gebouwen en smaragdgroene parken en in november en december kunt u genieten van één van de 30 kerstmarkten van de stad onder het genot van glühwein of knabbelen van geroosterde kastanjes
  • IJmuiden – gasten die inschepen in een andere haven dan IJmuiden kunnen de hele vrijdag doorbrengen in Amsterdam, de charmante stad die bestaat uit beeldschone grachten en bruggen met prachtige 16e-eeuwse architectuur.
  • Zeebrugge – ligt dicht bij de pittoreske stad Brugge, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, een van Europa’s best bewaarde middeleeuwse steden met schilderachtige geplaveide straatjes en rustige grachten. Of breng de dag door met het verkennen van de hoofdstad van België, Brussel, waar wolkenkrabbers en hotels de skyline van deze Frans- en Vlaamssprekende stad hebben gemoderniseerd. Stap terug in de tijd en dwaal rond op de “Grote Markt”, een van de mooiste pleinen van Europa.
  • Le Havre – Gasten kunnen Rouen bezoeken, de historische hoofdstad van Normandië, of Honfleur, een klein stadje dat bekend staat om zijn pittoreske haven en prachtig bewaard gebleven oude gebouwen met leistenen gevels. Honfleur is een favoriet motief van veel schilders en het is bekend dat het vooral Gustave Courbet, Claude Monet, Eugène Boudin en Johan Jongkind heeft geïnspireerd. Of bezoek Parijs en geniet van de charmes van de romantische hoofdstad van Frankrijk en bekijk de Champs-Élysées, de Eiffeltoren, Place de la Concorde en vele andere wereldberoemde bezienswaardigheden.
  • Southampton – gasten hebben gemakkelijke toegang tot een aantal toeristische topattracties in Zuid-Engeland, waaronder de nabijgelegen historische steden Winchester of Salisbury met hun wereldberoemde kathedralen Windsor Castle uit de 1e eeuw of de steencirkel van Stonehenge, een van de meest intrigerende en oude vindplaatsen in het Verenigd Koninkrijk. Gelegen op een uitgestrekte vlakte, is de plek werkelijk indrukwekkend; gehuld in magie en mysterie, geloven velen dat deze heilige plaats een speciale sfeer uitstraalt. Voor degenen die een andere hoofdstad willen bezoeken, breng de dag door in Londen, waar u Oxford Street kunt bezoeken, Hyde Park kunt verkennen, de Covent Garden-markt kunt bezoeken, uzelf kunt onderdompelen in cultuur in een van de vele musea of ​​kunstgalerijen of gewoon kunt genieten van een pint bier drinken en ontspannen in een typisch Engelse pub.

Verkoop