MSC Cruises heeft maandag aangekondigd dat het haar huidige cruiseseizoen in de Arabische Golf zal verlengen met MSC Bellissima. Het tweede cruiseschip in de Vista-klasse gaat van 2 april tot en met 25 juni extra 8-daagse cruises varen naar Dubai, Abu Dhabi en Sir Bani Yas in de Verenigde Arabische Emiraten en Doha in Qatar.

MSC Bellissima zal op 26 maart haar geplande routes door de Rode Zee, met Jeddah (Saoedi-Arabië) als thuishaven, beëindigen en vervolgens naar de Arabische Golf trekken om het vanaf 2 april 2022 over te nemen van MSC Virtuosa. MSC Virtuosa vaart sinds november 2021 in deze regio. Aan het einde van het winterseizoen gaat het via een ‘Grand Voyage’ terug naar Europa voor haar zomerseizoen vanuit Southampton. In juli zal MSC Bellissima naar het Verre Oosten verhuizen om daar cruises te maken in Japan en China. De verkoop van de extra MSC Bellissima-cruises is maandag gestart.

Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises: “We hebben gezien dat de routes in de Verenigde Arabische Emiraten en Qatar erg populair zijn bij onze gasten en daarom hebben we besloten om onze aanwezigheid in de regio uit te breiden. We willen de autoriteiten in Dubai, Abu Dhabi en Doha bedanken voor hun nauwe samenwerking en effectieve manier van werken om de gezondheid en veiligheid van onze gasten en bemanning te waarborgen. De beslissing om MSC Bellissima voor dit verlengde deel van het seizoen in te zetten, is genomen omdat dit een zeer populair en gewaardeerd schip is met een rijkdom aan voorzieningen, entertainment en eetgelegenheden, evenals de aanwezigheid van de MSC Yacht Club. Deze cruises zijn ook aantrekkelijk omdat ze zeer toegankelijk zijn voor onze gasten dankzij de geweldige vliegverbindingen naar Dubai International Airport. We bieden een uitgebreid Fly&Cruise-programma met de bekroonde luchtvaartmaatschappij Emirates, met vluchten vanaf 21 internationale luchthavens, waardoor de hele ervaring voor onze gasten naadloos van begin tot eind is.”

Cruises met MSC Cruises zijn boekbaar bij:

MSC Cruises Captain Cruise CruiseReizen.nl Cruisewinkel Stip TUI