MSC Cruises heeft dinsdag het nieuwe, gevarieerde entertainment aan boord van haar aankomende vlaggenschip MSC Seashore bekendgemaakt. De passagiers worden getrakteerd op een programma van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat met een breed scala aan activiteiten, games, evenementen, livemuziek op het hele schip en grootschalige theatershows. Met 16 uur entertainment en 300 verschillende activiteiten is voor elke leeftijd wat wils. Het Madison Theatre met 1.200 zitplaatsen, de lounge op het achterdek en de openbare ruimtes, die gemakkelijk kunnen veranderen in een pop-up podium, bieden daartoe alle mogelijkheden.

Hierbij enkele hoogtepunten van het aanbod aan boord:

NIEUW! DE CHIQUE “LE CABARET ROUGE”

MSC Seashore zal beschikken over een gloednieuwe lounge op het achterdek waar diverse optredens plaatsvinden en drankjes worden geserveerd. Geïnspireerd op Franse cabaretlounges uit de jaren ’20, beslaat de nieuw ontworpen lounge twee dekken met royaal uitzicht op zee door grote glazen wanden. Met 400 zitplaatsen gaat deze multifunctionele ruimte naadloos over van cocktailuurtje met livemuziek naar een dansfeest naarmate de avond vordert.

In Le Cabaret Rouge worden elke avond de grootste artiesten aller tijden en hun kunstwerken gevierd. Muziek, dans, cocktails en kunst komen samen in zes avonden vol verschillende festiviteiten aan boord van de MSC Seashore. Elke avond zal de lounge een eerbetoon brengen aan verschillende geliefde artiesten uit de geschiedenis via spectaculaire optredens. Naast live bandsets en pop-up optredens zal in de lounge een originele productie worden opgevoerd met aerialists, dansers, zangers en muzikanten. De zes avonden zijn als volgt:

  • Monet’s Soirée– Een live band en artiesten zullen enkele van de grootste werken van Claude Monet belichten, maar ook muzikale hits van Coldplay, Vitamin String Quartet, Maroon 5, U2 en meer.
  • Picasso’s Night Club– Deze avond is geïnspireerd op Pablo Picasso’s beroemde “Blauwe Periode”, een kleurrijke avond vol muziekhits van de band. In Le Cabaret Rouge zullen de beste hits van o.a. Elvis Presley, Aretha Franklin, Alicia Keys, Carole King, Billy Joel en Stevie Wonder centraal staan.
  • De Women in Art-avond is een rockconcert geïnspireerd door iconen als Frida Kahlo, Whitney Houston, Georgia O’Keeffe, Adele en Lady Gaga waarbij ook een rol weggelegd is voor Mona Lisa.
  • A Paris Spectacular with Toulouse-Lautrec zet de typische Franse Can-Can-meisjes op de voorgrond die een energieke choreografie brengen op een romantische avond. Dit alles tegen de achtergrond van het beroemde kunstwerk van Henri de Toulouse-Lautrec.
  • De Contemporary Collection biedt een dansfeest met soundtracks van de laatste decennia. De DJ draait iconische hits die het toneel vormden voor wereldberoemde hedendaagse meesterwerken, terwijl ze van het canvas “knallen”.
  • A Starry Starry Night met Van Gogh brengt muziek en dans samen waaronder luchtkunstenaars die boven de sterrenhemel van Vincent van Goghs kunstwerken vliegen.

NIEUW! NEW YORK CITY STIJL

MSC Seashore is niet alleen ontworpen om haar passagiers dichter bij de zee te brengen, maar is ook een eerbetoon aan New York City. Veel ontwerpen van openbare ruimtes en locatienamen zijn geïnspireerd op deze Amerikaanse stad. Voorbeelden zijn de replica van het Vrijheidsbeeld van vier meter hoog in het hart van het casino en een nieuw ontworpen uitgestrekt winkel- en amusementsgebied, met de toepasselijke naam Times Square. De eyecatcher van dit nieuwe gebied is een indrukwekkende 8,5 meter hoge LED-muur die vier dekken overspant. Het bevat projecties van de skyline van Manhattan dat van dag tot nacht kan veranderen, inclusief op maat gemaakte animaties op verschillende tijdstippen van de cruise.

Passagiers die het theater verlaten en ‘voorbijgangers’ krijgen elke avond een nieuw schouwspel te zien op Times Square. Duellerende piano’s spelen populaire hits waarbij gasten worden aangemoedigd om mee te zingen. Elke avond van de cruise staat een andere muziekstijl centraal, van oude jukebox-klassiekers, disco en klassieke rock tot jaren ’80 muziek en hedendaagse favorieten. De New Yorkse sfeer komt elke avond tot een hoogtepunt bij het aftellen tot het vallen van een op oudjaarsavond geïnspireerde bal, steeds in een ander decennium.

GROTE THEATERPRODUCTIES

Elke cruise-avond worden in het Madison Theatre 4 nieuwe en originele grootschalige theaterproducties opgevoerd, met drie uitvoeringen per avond, inclusief livemuziek en kostuums. Twee van de shows bevatten acrobaten, slangenmensen en een aerialist: Fantasy Woods neemt gasten mee het bos in om de mysteries tussen betovering en magie te ontdekken, terwijl Gravity de vaardigheid en behendigheid op planeet Gravity verkent, een virtuele wereld. Coast to Coast is een muzikale show met dansers en zangers, die de weg van de muziek volgen, in een reis van kust naar kust door de Verenigde Staten. Belle Epoque is een gevarieerde show met de hele cast met kostuums en originele decorontwerpen die deze tijd tot leven brengen met haar streven naar schoonheid, cultuur en kunst.

Wil jij straks de nieuwe MSC Seashore zelf ervaren? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store