MSC Cruises heeft donderdag aangekondigd dat de rederij weer havens in Spanje zal opnemen op haar routes met de inzet van de MSC Grandiosa naar Barcelona vanaf 26 juni voor een inscheping op zaterdag. Vanaf 30 juli wordt Valencia dan als extra aanloophaven toegevoegd. Dit volgt op recente aankondigingen van de rederij dat haar schepen hun activiteiten hervatten in Duitsland, Frankrijk en de Baltische staten, naast de huidige en andere bevestigde routes in de zomer van 2021 in het westen en oosten van de Middellandse Zee, evenals in het Verenigd Koninkrijk. Barcelona is een belangrijk internationaal reisknooppunt met een grote luchthaven waar internationale passagiers nu naartoe kunnen vliegen en direct aan boord kunnen stappen.

Geleidelijk meer bestemmingen

Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises, zei: “Toen we onze bevestigde programma’s voor de zomer van 2021 voor het eerst aankondigden, hebben we aangegeven dat we ze zouden verrijken met nieuwe havens en bestemmingen zodra ze beschikbaar kwamen. Dit is vandaag het geval met Spanje en Barcelona. Hierdoor kunnen onze gasten deze prachtige bestemming bezoeken die sinds maart vorig jaar niet beschikbaar. Dit alles dankzij de veilige bubbelexcursies aan land die we aanbieden in het kader van ons gezondheids- en veiligheidsprotocol. Dit maakt een internationale cruisevakantie op een MSC Cruises-schip ook gemakkelijker beschikbaar voor meer van onze gasten die in Spanje wonen en voor het eerst op een van onze meest moderne en innovatieve schepen, MSC Grandiosa.

Aangezien de maatregelen in heel Europa en daarbuiten geleidelijk worden versoepeld en het toerisme wordt hervat, hebben we er alle vertrouwen in dat onze geleidelijke hervatting van de dienstverlening zal doorgaan en dat we zeer binnenkort meer havens en bestemmingen uit meer landen aan onze routes kunnen toevoegen. Dit stelt ons in staat om bestaande routes te verrijken of nieuwe toe te voegen.”

De hervatting van de cruiseactiviteiten in Spanje is in overeenstemming met de lokale regelgeving in Spanje en zal worden ondersteund door het gezondheids- en veiligheidsprotocol van MSC Cruises. Dit protocol introduccerde de rederij al in augustus 2020 op de MSC Grandiosa.

Routes op een rij

MSC Grandiosa biedt cruises van zeven nachten in de westelijke Middellandse Zee aan die Genua, Civitavecchia/Rome, Napels, Palermo, Valletta op Malta en nu Barcelona in Spanje aandoen op zaterdagen met inscheping in de Italiaanse havens en Barcelona. Vanaf 30 juli voegt MSC Grandiosa Valencia toe aan de reisroute met inscheping op vrijdagen en vanaf 31 juli biedt het schip zevendaagse routes aan naar Barcelona, ​​Genua, La Spezia voor Florence en Pisa en Civitavecchia/Rome en Valencia.

MSC Seaside vaart ook in de Middellandse Zee en sinds 20 mei is de nieuw gelanceerde MSC Virtuosa actief rond de Britse eilanden voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk. De MSC Seaview hervat op 3 juli de cruises naar de Baltische staten vanuit Duitsland.

De huidige reisroute van de MSC Grandiosa is beschikbaar voor boekingen. De verkoop van de afvaarten vanaf 26 juli start op zaterdag 5 juni.

Wil jij met de MSC Grandiosa vanuit Spanje varen? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store