Vorige week maakte rederij Royal Caribbean bekend dat het toekomstig grootste cruiseschip ter wereld, Wonder of the Seas, haar debuut zal gaan maken in de Verenigde Staten en Europa. Het vijfde schip in de Oasis-klasse zal op 4 maart 2022 vanuit haar thuishaven in Fort Lauderdale naar het Caribisch gebied varen. Aansluitend staat vanaf mei haar inaugurele zomerseizoen gepland met cruises vanuit Barcelona en Rome.

Vanaf woensdag 22 september zijn de Middellandse Zee cruises boekbaar bij de rederij!

Routes Middellandse Zee

Vanaf mei 2022 staan 8-daagse cruises vanuit Barcelona en Rome op de westelijke Middellandse Zee gepland. Bestemmingen die worden aangedaan zijn o.a. Palma de Mallorca in Spanje en Capri in Italië.

Wonder of the Seas zal in 2022 in de Middellandse Zee varen in plaats van de Allure of the Seas. Gasten die geboekt hadden voor de 2022 mediterrane routes van Allure worden automatisch omgeboekt naar de Wonder of the Seas. De rederij informeert deze passagiers en betrokken reisagenten hierover.

Wil jij volgend jaar zomer varen op het grootste cruiseschip ter wereld in de Middellandse Zee? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travel Store