Port of Rotterdam heeft donderdag de komst van het nieuwe cruiseschip Rotterdam naar Cruise Port Rotterdam op donderdag 14 oktober 2021 bevestigd. Het nieuwe vlaggenschip van Holland America Line zal omstreeks 10:00 uur voor de eerste maal arriveren aan de Holland Amerikakade. Om ongeveer 08:30 uur wordt het zevende schip met de naam Rotterdam van de van origine Rotterdamse rederij verwacht bij Hoek van Holland voor haar tocht over de Nieuwe Waterweg. De Rotterdam ligt momenteel in de Alexiahaven op de Rotterdamse Tweede Maasvlakte.

Op vrijdag 15 oktober 2021 zal aan boord van de Rotterdam een feestelijke ceremonie worden gehouden waarbij o.a. Gus Antorcha, President van Holland America Line, Nico Bleichrodt, Vice President International Sales, Ahmed Aboutaleb, Burgemeester van Rotterdam, de kapitein van het schip Werner Timmers en Executive Director Cruise Port Rotterdam en madrina van het schip, Mai Elmar, aanwezig zullen zijn.

De Rotterdam vertrekt vrijdag 15 oktober om 17:00 uur naar Amsterdam om zich voor te bereiden op haar eerste trans-atlantische oversteek naar Fort Lauderdale, Florida op 20 oktober.

Bron: Port of Rotterdam

Wil jij weer cruisen met Holland America Line? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Stip TUI Travel Store